Svet o Slovensku

Svet o Slovensku: Krásna Adriana Sklenaříková zostáva stále slovenskou kráskou

Bývalá top modelka a žena s najdlhšími nohami na svete žije už roky vo Francúzsku. Stala sa miláčikom tamojších médií, ktoré pri jej mene nikdy nezabudnú zdôrazniť, že je Slovenkou.

Ilustračný obrázok k článku Svet o Slovensku: Krásna Adriana Sklenaříková zostáva stále slovenskou kráskou
Zdroj: TASR

Krásna Adriana je pôvodom z Brezna, študovala medicínu a práca úspešnej topmodelky ju zaviala do Francúzska. V krajine galského kohúta si našla už druhého manžela, má množstvo pracovných aktivít a dá sa povedať, že je z nej naturalizovaná Francúzska. Ona však takmer v každom rozhovore spomenie svoj slovenský pôvod.

Kráska s dobrým srdcom

Dlhonohá kráska sa vo svojich 44 rokoch už neživí modelingom, ale vo Francúzsku úspešne rozbehla kariéru moderátorky televíznych šou a venuje sa tiež viacerým charitatívnym projektom. Tým dokázala, že má nielen peknú tvár ale aj rozum a veľké srdce.

Už 16 rokov pôsobí ako ambasádorka francúzskeho Červeného kríža. „Vždy zanietená modelka odštartovala tradičnú verejnú zbierku Červeného kríža v Toulouse,“ píše francúzsky portál Purepeople. Vyzdvihuje najmä Adrianinu schopnosť osloviť ľudí a nadchnúť ich pre dobročinnosť.

Čítajte aj: SVET O SLOVENSKU: Za lásku krásnej Betty z Dobšinej ponúkol britský bankár pol milióna libier!

“Výnimočná top Slovenka pritiahla pozornosť všetkých fotografov, keď dorazila do univerzitného centra v La Grave, kde odhalila tabuľu nového sociálno-zdravotného strediska,” píše portál. Oceňuje, že Adriana priamo v teréne podporovala dobrovoľníkov a podporovateľov Červeného kríža. Ich prácu podľa vlastných slov veľmi obdivuje.

Túžba po dieťati

Napriek úspechom v práci a napokon aj v láske, má krásna Slovenka stále jeden nesplnený sen. Portál uvádza jej slová, ako veľmi sa túži stať matkou. “Materstvo je mojou najväčšou túžbou. Snívam o tom, že by som vrátila späť stratený čas. Je mi jasné, že v 44 rokoch sú moje šance veľmi malé. Všetko je na prírode. Ale stále ešte dúfam.”

Sklenaříková je vo Francúzsku známa už pod priezviskom Karambeu po svojom prvom manželovi – známom futbalistovi tmavej pleti. S tým sa však pred pár rokmi rozviedla a dnes tvorí šťastný pár s bohatým podnikateľom arménskeho pôvodu Andréom Ohanianom. Manželia sa viackrát médiám zdôverili, že túžia po dieťati a dokonca zvažujú aj adopciu.

Čítajte aj: Svet o Slovensku: Vraj musela pašovať kokaín, aby jej syn mohol chodiť do školy

Adriana žije vo Francúzsku už celé roky, ale často sa v rozhovoroch pre médiá vracia aspoň malou zmienkou k svojmu slovenskému pôvodu. Napríklad v odpovedi na otázku časopisu Madame Le Figaro aký je jej recept na uvoľnenie:

“Mobilné aplikácie! Počas dňa si vždy ukradnem aspoň chvíľku a pustím si aplikáciu s relaxačnými melódiami. Sú to upokojujúce zvuky, napríklad oheň v kozube, tikot hodín, alebo padajúci dážď. Zavriem oči a predstavím si nádhernú búrku na Slovensku.”

Čítajte aj: SVET O SLOVENSKU: Francúzi ospevujú Jána Kozáka i Košice. Je to rebel i kráľ

Adriana Sklenarikova
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM