Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Manuál ako zbaliť slovenskú krásku

Krása našich dievčat a žien je často prvá vec, ktorú si cudzinci v krajine pod Tatrami všimnú. Zároveň ich však vnímajú ako chladné a tiché, čo vraj komplikuje situáciu pri ich balení…

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Manuál ako zbaliť slovenskú krásku
Zdroj: TASR

Skúsení a trochu zhýčkaní slovenskí muži tvrdia, že na Slovensku sa nemusia otáčať za peknou ženou, pretože oproti už kráča ďalšia…Jemná slovanská krása miestnych žien a dievčat, ktoré si zároveň väčšinou zachovávajú aj istú úroveň a dobré mravy, očaruje aj nemálo zahraničných mužov. To je aj jeden z dôvodov, prečo vo väčšine zmiešaných slovensko-zahraničných svadieb vystupuje ako nevesta Slovenka a ženíchom je cudzinec. Šťastný muž však najprv musí svoju vyvolenú zbaliť a na to sa zameriava aj článok zverejnený na portáli zero-in.eu .

Vznešené a hanblivé

Aj keď dávať cudzincom manuál, ako zbaliť ženu na Slovensku, môže pôsobiť urážlivo, opis slovenských krások je predsa len taký pôsobivý, že sa zrejme žiadna nenahnevá: “Ženy na Slovensku môžu byť úžasne krásne a zároveň sú výrazne iné ako ostatné ženy vo východnej Európe. Pôsobia pomerne seriózne, až uzavreto a sú spokojné so svojim životom,” píše zero-in.eu.

V bežnej komunikácii sú vraj veľmi priateľské, ústretové, milé, bezproblémové a s dobrým vystupovaním. “Majú v sebe tiež neuveriteľnú jemnosť – kombinácia sofistikovanosti, vznešenosti a hanblivosti. Vzhľadom ku všetkým ich vlastnostiam nie je možné nemať ich rád,” uvádza portál.

Chladné krásky

Aj Slovenky vraj majú svoju odvrátenú stranu, ktorá cudzincom túžiacim po ich láske, či len rýchlom potešení, sťažuje plány. “Slovenky sú na druhej strane pomerne introvertné a tiché. Majú hlboko v sebe zakorenené niečo chladné a konzervatívne. Niekedy nie je isté, či svojím sofistikovaným vystupovaním len nemaskujú svoju jednoduchosť…”

Je jasné, že najlepšie miesto na balenie dievčat je nočný podnik. Portál však upozorňuje, že počas týždňa sú slovenské ulice tiché a na lov treba vyraziť cez víkend. “Ženy sa veľmi rady chodia von zabávať, najmä tancovať.” A o čom má potenciálny balič slovenskej deve pri bare rozprávať? “Slovenské dievčatá sú dosť romantické a majú rady rozprávkové príbehy. Preto estetický rozmer schôdzky je pre ne dôležitý. Potom už zvádzanie môže byť otvorené.”

Portál upozorňuje, že vzťah so Slovenkami môže byť komplikovaný práve pre ich rezervovanú povahu. “Je trochu náročné s nimi komunikovať. Zabaviť ich nie je jednoduché a môže pri tom vzniknúť aj nepríjemné nedorozumenie. Niekedy je ťažké zistiť, čo vlastne chcú.” Nuž, to je snáď charakteristika, ktorá sa hodí na každú ženu.

Foto: ilustračné  

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM