Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Namiesto frajerky bozkal pivo a stal sa "hrdinom" zápasu

Slovenský fanúšik valcuje internetové portály vtipným kúskom, ktorý vystrúhal na juniorských majstrovstvách sveta v hokeji. Jeho dievča sa zrejme prepadá od hanby.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Namiesto frajerky bozkal pivo a stal sa "hrdinom" zápasu
Zdroj: pixabay.com

Čo sa dá robiť, Slováci skrátka milujú pivo a niektorí zrejme viac ako vlastné ženy. Aj takto sa dá vysvetliť divadlo, ktoré predviedol slovenský hokejový fanúšik pre celú arénu počas zápasu Slovensko – USA na juniorských majstrovstvách sveta v Kanade. Video, ako bozkáva pohár piva, okamžite obletelo svet a prevzalo ho viacero zahraničných portálov.

Bozk, prosím!

Počas športových podujatí je zvykom, že divákov občas zaberie takzvaná „bozkávacia kamera.“ Vtedy sa na obrovskej obrazovke objaví náhodne vybraná dvojica a má sa pred stovkami, či tisíckami fanúšikov pobozkať. Zvyčajne je to veľká zábava a zároveň milé gesto. Keď si kameraman počas zápasu Slovensko – USA v Kanade vybral dievčinu a mládenca so slovenským znakom na hrudi, stalo sa niečo nečakané.

„Keď sa na obrazovke objavil slovenský fanúšik, urobil to, čo by urobil každý šikovný chlap – ignoroval svoje dievča a namiesto nej pobozkal pohár piva, ktoré vzápätí vypil na ex,“ píše portál Comeback.com. Dodáva, že to bol jeden z najlepších momentov celých majstrovstiev a slovenský vtipkár sa stal „hrdinom dňa.“

Zdroj: Twitter

Nie je prvý

„Aj keď USA porazili Slovensko 5:2, bol to jeden fígeľ mimo ľadovej plochy, ktorý na seba strhol všetku pozornosť,“ píše o udalosti kanadský portál KamloopsBCnow.com. Dodáva, že Slovák je vďaka svojmu kúsku možno už bez frajerky, ale zato pobavil celý štadión. Zahanbené dievča si len zakrylo tvár do dlaní a skrčilo sa dole.

“Diváci v aréne vybuchli do smiechu a v réžii mali problém zadržať smiech. Jeho dievča však zrejme nebolo práve šťastné,” komentuje portál. Akokoľvek bolo toto gesto nečakané, nebolo až také výnimočné.

“Dúfame, že frajerka mu odpustí, veď to nebolo prvýkrát, čo fanúšik vyviedol tento žart. Je to bežný fór počas bozkávacej kamery, ktorý vždy spoľahlivo dostane dav do varu.”

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM