Rastislav Búgel Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Olalaaa, to je zadoček! Ale na kurte je to horšie...

Dominika Cibulková žne obdivné komentáre pre svoje sexi fotky na sociálnej sieti. Svetové médiá si však všímajú aj jej podrezaný jazyk a slabý začiatok roka

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Olalaaa, to je zadoček! Ale na kurte je to horšie...
Zdroj: TASR

Známa slovenská tenistka sa rada chváli svojimi horúcimi fotkami na sociálnej sieti, ktoré dávajú vyniknúť jej vyšportovaným krivkám. Tentokrát boduje jej sexi zadoček vo vybíjaných plavkách na kraji bazéna. Americký tenisový portál jej však pripomína, že zatiaľ sa jej od začiatku roka na kurtoch veľmi nedarí a mala by sa viac sústrediť na tenis.

To je telo!

„Manželovi sa nedá nezávidieť! Najkrajšia slovenská tenistka sa v plavkách pochválila výstavným zadočkom,“ znie titulok českého portálu Super.cz, ktorý priniesol svojim čitateľom Dominikinu fotku. Dodáva, že „Slovenka Dominika Cibulková patrí k najväčším ozdobám tenisových kurtov a pôvabná víťazka minuloročného Turnaja majsteriek teší svojich fanúšikov, aj keď v ruke práve nedrží raketu.“

Super.cz skladá poklonu Dominikiným krivkám: „Páni však majú smolu. Dominika je vydatá a takto vyzývavo ju zvečnil jej manžel Michal Navara, ktorý svadbou s krásnou a úspešnou tenistkou získal skutočný zlatý jackpot.

Nejako sa nedarí…

Okrem superlatívov na sexi figúru český portál opatrne pripája aj jemnú narážku, že Cibulková nenaštartovala tento rok práve najlepšie: „Dominika by určite veľmi chcela nadviazať na minuloročné víťazstvo na Turnaji majsteriek a uspieť najmä na grandslamových turnajoch.“

Lenže veci nie sú vždy tak, ako by si človek prial a to ani v prípade slávnych športovcov. „Na Australian Open, kde si v roku 2014 zahrala finále, tento rok skončila už v treťom kole. Ďalšiu príležitosť bude mať až na prelome mája a júna vo Francúzsku na slávnom Roland Garros,“ píše Super.cz .

Americký portál Tennis World je však k slovenskej tenistke nemilosrdný. „Dominika Cibulková neváha povedať, čo si myslí. Jej vyjadrenia sú často tvrdé a namierené proti jej súperkám. Naposledy proti Marii Šarapovej, o ktorej sa už v minulosti vyjadrila, že je arogantná.

Portál uvádza, že tentokrát sa Dominike nepáči, že WTA sa rozhodlo dať divokú kartu práve ruskej tenistke Šarapovej a to v čase, keď bude ešte platiť jej dopingový trest. „Avšak Cibulková, ktorá mala vynikajúci rok 2016, by sa teraz mala sústrediť skôr na svoje výkony na kurte ako na reči,“ píše Tennis World.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM