Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Opité východniarky zabávajú Čechov

“Veselé dievčatá… tam majú 1,8 promile už keď začnú piť…” komentujú českí čitatelia kurióznu dopravnú nehodu v Prešove, kde do seba nabúrali matka s dcérou.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Opité východniarky zabávajú Čechov
Zdroj: YouTube.com

Opäť sme potvrdili svoju povesť národa, ktorý si rád vypije a to vrátane žien. Ako po nehode s vlastnou matkou skonštatovala opitá dcéra – na východe Slovenska je normálne, že sa pije a potom šoféruje.

Na videu, ktoré zachytáva reakcie zjavne opitých žien tesne po tom, ako do seba autami vrazili, sa už zabáva aj Česká republika. Článok zverejnil portál novinky.cz a jeho čitatelia ho patrične šťavnato aj komentujú.

Národ alkoholikov

“To neviete, že na Slovensku prebieha nová súťaž – chlastá celá rodina?” robí si žarty Jaroslav v komentári pod českým článkom. V podobnom štýle sa vyjadrujú aj ostatní čitatelia, pretože nehoda, pri ktorej sa zrazia dve opité vodičky, ktoré sú ešte k tomu matka s dcérou, je naozaj rarita.

“Veselé dievčatá, také sa mi páčia… veď následky zostali v rodine, tak čo?” dodáva Jindřich.

Článok sa odvoláva na reportáž televízie Markíza, ktorá nakrútila aj výpovede oboch žien tesne po nehode. Staršia z nich je vraj známa očná lekárka z Prešova a bez zábran sa do kamery priznáva, že aj s dcérou sa pred jazdou posilnili vodkou.

Najviac sa však o zábavu divákov bezpochyby postarala jej dcéra, keď na otázku, či je normálne v takomto stave sadnúť si za volant, odpovedala – na východe áno.

Aj na politiku došlo

“Iný kraj, iný mrav, na Slovensku je možné všeličo,” píše v reakcii na neuveriteľné vyjadrenie opitej dcéry František. Matka po vystúpení z rozbitého auta nafúkala 1,6 promile a jej dcéra 1,8 promile. Evidentne ešte boli v alkoholickom opojení, keďže sa s policajtmi chceli fotiť a odmietali nastúpiť do služobného vozidla.

“Typické voličky Zemana,” napísal komentátor Miroslav a narážal tým na elektorát českého prezidenta. Ďalší čitateľ mu však rýchlo pripomenul, že s narážkami na politiku to netreba preháňať: “Jasné, na Slovensku volia Zemana… Človeče, že vy ste si tiež dosť vypili?”

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM