Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sexi fotky Daniely Hantuchovej očarili Britov

Hoci vypadla na Wimbledone, má aj iné esá v rukáve. Krásna slovenská tenistka ukázala sexi krivky, čo teší aj zahraničné médiá.

Daniela Hantuchová už nie je v takej tenisovej kondícii ako kedysi. Bývalá svetová päťka sa prepadla na súčasné 194. miesto svetového rebríčka. Neúspech ju však neodrádza a vo svojich 33 rokoch sa ešte nechystá zavesiť tenisovú raketu na klinec. Svojich fanúšikov si udržiava aj šteklivými fotkami, ktoré zverejnil britský denník The Sun.

Má čo ponúknuť

Britský denník píše o Hantuchovej ako o “slovenskej kráske”, ktorá podáva skvelé výkony aj pred objektívom fotoaparátu. Na sérii fotiek pózuje v plavkách alebo s kusom látky a odhaľuje štíhle, vyšportované telo.

The Sun pripomína, že Daniela hrala tento rok na Wimbledone vďaka voľnej karte a Američanke Christine McHaleovej podľahla 5:7, 2:6. “Na Twitteri už oznámila svoje sklamanie, ale vzápätí zdieľala fotky z domu, na ktorých je jasné, že už má dobrú náladu,” píše denník.

The Sun pripomína, že Daniela si “získala srdcia divákov” vo veku 18 rokov, keď hrala na Wimbledone a postupne sa prepracovala až na post svetovej päťky. Dnes sa jej na tenisovom kurte darí už menej, ale podľa britského denníka budú všetci šťastní, aj keby svojich fanúšikov už tešila len svojimi sexi fotkami.

PREČÍTAJTE SI: Dojatý Murray má tretie grandslamové víťazstvo. Raonica sfúkol 3:0

Ešte nekončí

Daniela Hantuchová v júnovom rozhovore pre denník Sme priznala, že ešte nepomýšľa na kariérny koniec. “V tejto chvíli si nemyslím, že to bol môj posledný Wimbledon,” hovorí kráska, ktorá sa na zelenej londýnskej tráve predviedla už neuveriteľných šestnásťkrát. V roku 2002 hrala dokonca vo štvrťfinále.

“Pred pár mesiacmi som si myslela, že to tak bude, ale teraz, dúfam, že nie. Stále hrám pre radosť a uvidím, čo to prinesie. Mám veľa plánov B. Keby som zajtra skončila, budem vyťažená viac ako teraz. Určite nehrám preto, že by som nemala čo robiť. Nechcem sa s tým zaoberať, lebo keby som to riešila, cítila by som, že je načase skončiť,” vyhlásila Hantuchová pre Sme.

Úspešná slovenská tenistka sa môže pochváliť siedmimi víťazstvami turnajov WTA v dvojhre a deviatimi v debli. Darilo sa jej aj finančne. Na konto jej vďaka prémiám pribudlo 10,3 milióna dolárov.

Daniela Hantuchová
5
Galéria
Zdroj: The Sun
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM