Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sexi Vica Kerekes pobláznila internet

Horúca erotická scéna z českého filmu Muži v nádeji sa zrazu začala šíriť internetom. Boduje v nej neuveriteľne zvodná slovensko-maďarská herečka a mužom z nej padajú sánky

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexi Vica Kerekes pobláznila internet
Zdroj: TASR

Britský portál Daily Star si všíma, že erotickú scénu pri hre billiardu so sexbombou Vicou Kerekes niekto znovu objavil a zavesil na sociálne siete. Aj keď ide o pasáž zo šesť rokov starého českého filmu Muži v nádeji, evidentne chytila druhý dych a muži po celom svete sa nevedia nabažiť sexi kriviek zvodnej slovensko-maďarskej herečky.

Ťah s nohavičkami

“Sexbomba našla geniálny spôsob, ako si zviazať vlasy padajúce do tváre počas hry billiardu – použila vlastné nohavičky,” píše britský Daily Star. Článok je doplnený aj videom s horúcou scénou, v ktorej sa Vica so svojimi nohavičkami postarala o vzrušujúce chvíľky nejednému divákovi.

“Úžasná slovenská herečka Vica Kerekes v odvážnej scéne z českej komédie Muži v nádeji naozaj vie, ako rozptýliť svojich protihráčov… prsatá kráska sa prizná, že jej hra veľmi nejde, pretože jej prekážajú vlasy padajúce do očí… keď si chce hnedé kučery stiahnuť do chvosta, má na to len jedinú vec – na veľké potešenie svojich mužských súperov – a tisícov divákov online – si sexi siréna vyzlečie nohavičky a použije ich ako gumičku do vlasov,” opisuje portál slávnu scénu.

Šťastní filmoví súperi, ktorí toto divadlo mohli sledovať naživo priamo na pľaci, sú českí herci Bolek Polívka a Jiří Macháček. Aj keď film mal premiéru už v roku 2011, evidentne ešte dokáže pritiahnuť nových divákov vo svete sociálnych sietí.

Kto vyhral?

Britský portál dodáva, že nie je známe, kto napokon vyhral sexi partiu billiardu. “Predpokladáme však, že Vicina taktika úplne rozdrvila zručnosti jej súperov,” dodal Daily Star. Pridal aj komentár jedného nadšeného diváka zo sociálnej siete: “Nuž, v mojom billiardovom klube takéto veci veru nemáme…”

Podľa portálu šťavnatá scéna, ktorú ktosi nečakane zavesil na youtube, pritiahla filmu Muži v nadeji globálnych divákov po celom svete. “Má už viac ako stotisíc videní, odkedy sa znovuobjavilo na internete.”

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM