Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: To musí bolieť, ale krásna Sklenaříková je statočná

Bol jej životnou láskou a o pár mesiacov si splní to, po čom ona stále márne túži…a s inou ženou. Exmanžel Adriany Sklenaříkovej sa stane otcom.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: To musí bolieť, ale krásna Sklenaříková je statočná
Zdroj: Facebook

Nie každá žena by dokázala byť v takejto chvíli šľachetná a zaželať svojmu ex s jeho novou manželkou mladšou o 20 rokov veľa šťastia. Slovenská top modelka žijúca dlhodobo vo Francúzsku to dokázala. Bolo to dokonca práve ona, kto francúzskemu časopisu TV Grandes chaines potvrdil radostnú novinu o tehotenstve novej pani Karembeu. Krásna Adriana sa pritom len nedávno musela zmieriť s tým, že potratila.

Želám im šťastie

Futbalista tmavej pleti Christian Karembeu a blonďatá kráska Adriana Sklenaříková tvorili v deväťdesiatych rokoch jeden z najprominen­tnejších francúzskych párov. Pôsobili zamilovane a šťastne, a tak správa o ich rozvode v roku 2011 spôsobila značný rozruch.

Od ich rozvodu už uplynulo sedem rokov a obaja našli šťastie v nových manželských zväzkoch. Adriana to dokonca stihla ešte o niečo skôr, keď sa vydala za bohatého podnikateľa André Ohaniana. Kristian ju však teraz tromfol s tým najkrajším, čo môže z lásky vzniknúť – stane sa rodičom.

“Pokiaľ viem, jeho manželka je tehotná. Viem, že musí byť veľmi šťastný. Nič krajšie by som mu nemohla želať,” cituje francúzsky portál Closermag.fr krásnu Slovenku. Napriek šľachetným slovám to zrejme nie je pre Adrianu úplne ľahké, keďže sama už dlho márne túži po dieťati a Christian bol jej životnou láskou.

Úprimné vyznanie

Adriana len nedávno priznala, že minulý rok potratila v siedmom týždni tehotenstva a pomaly sa začína pripravovať na myšlienku, že sa matkou nikdy nestane, aj keď je to pre ňu nesmierne bolestné. Už dávnejšie sa zdôverila, že materstvo odkladala príliš dlho a mylne si myslela, že má čas.

Teraz s novým manželom je všetko inak, ale zrejme je už neskoro. “Je to moja priorita. Chcem dieťa. Stalo sa to mojou posadnutosťou… každý mesiac čakám, že bude zo mňa mama, neustále sledujem svoje telo. Ak by sa mi to podarilo, bola by som najšťastnejšia na svete… ale bilogické hodiny sú neúprosné,” vyhlásila Adriana ešte minulý rok. Vo svojom úprimnom vyznaní dodala, že keby mohla vrátiť čas, snažila by sa mať dieťa oveľa skôr.

Po rozvode s Christianom si vyliala pred francúzskymi médiami svoje city. “Christian bol moja životná láska. Urobila by som pre neho čokoľvek a aj som to robila. Milovala som ho a som si istá, že on miloval mňa. Je pre mňa ťažké o tom hovoriť. Náš koniec mnou úplne otriasol,” cituje jej slová Closermag.fr .

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM