Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Zostali po ňom nenarodené dvojčatá…

Strašná tragédia na východnej hranici pri Dargove otriasla aj susednou Českou republikou. Mladý muž, otec a policajt v jednej osobe zahynul po nehode na motorke.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Zostali po ňom nenarodené dvojčatá…
Zdroj: TASR/HaZZ

Strata milovaného človeka je vždy veľká rana. Ale ak svojho muža stratí žena, ktorá s ním čaká dvojičky, je to naozaj obrovská tragédia. Nešťastie, bohužiaľ, nechodí po horách, ale po ľuďoch a smrť si nevyberá. Pred pár dňami tak tragicky zahynul aj 23-ročný Dominik, ktorý sa vybral počas prvých teplých dní prevetrať motorku. Či už sa sám dopustil nejakej chyby pri riadení svojho stroja, alebo sa stal obeťou iného šoféra, či mal jednoducho smolu, ešte nie je jasné. Isté je len to, že jeho dve deti svojho otca nikdy nespoznajú.

Na mieste mŕtvy

“Tragédia zasiahla mladú rodinu zo slovenského Palína blízko pri ukrajinskej hranici. Dvadsaťtri ročný policajt Dominik nezvládol svoju motorku a z neznámych príčin vyletel z cesty, kde narazil do zvodidiel,” píše český portál blesk.cz. Nehody na motorke vo vysokej rýchlosti sú obzvlášť rizikové a úmrtnosť je pri nich vyššia ako v prípade zrážky auta.

Mladý policajt doplatil na svoju jazdu životom. Blesk píše, že bol na mieste mŕtvy a doma po sebe zanechal tehotnú partnerku Paťku, ktorá s ním čaká dvojčatá. Pre mladú ženu je strata milovaného muža, ktorý jej bol veľkou oporou, strašným šokom, čo je obzvlášť rizikové vzhľadom na jej stav. “Svadbu mali mať teraz v máji. Všetci dúfame, že detičky budú v poriadku a Paťka to zvládne. Musí teraz myslieť hlavne na ne,” cituje portál Dominikovho dedka.

Nejasné okolnosti

Osudná dopravná nehoda sa stala pri Dargove. “Dominik, ktorý slúžil v rámci hraničnej polície v Čiernej nad Tisou, riadil novú motorku. Zrazu však nad ňou stratil kontrolu a vyletel z cesty. Lekári už nemohli nič urobiť, iba skonštatovať smrť mladého muža,” píše blesk.cz.

Čo presne sa stalo zostáva záhadou. Kamaráti nebohého muža sa zhodujú v tom, že nebol vodičom, ktorý by zbytočne riskoval. V tej osudnej chvíli však na motorke pri ňom nikto iný nesedel. “Existujú dohady, že práve predbiehal a v tom sa zrazu oproti nemu objavilo auto. Keďže nechcel do neho vraziť, tak sa mu vyhol na krajnicu v protismere. Mal však smolu, že narazil do zvodidiel.” Polícia prípad vyšetruje.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM