Tomáš Batiz Šport

Svetový pohár v Jasnej: Skvelú atmosféru môžete zažiť aj na mikulášskom námestí, čo sa bude diať?

Už len niekoľko dní delí Liptov a Slovensko od športovej udalosti roka – Svetového pohára v lyžovaní žien v Jasnej. Mesto Liptovský Mikuláš preto pripravili FAN ZÓNU s priamym prenosom a sprievodným programom aj v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Svetový pohár v Jasnej: Skvelú atmosféru môžete zažiť aj na mikulášskom námestí, čo sa bude diať?
Zdroj: TASR

V srdci Liptovského Mikuláša na Námestí osloboditeľov je na celý víkend 5. a 6. marca zabezpečený priamy prenos z diania v Jasnej. „Chceme našim obyvateľom aj návštevníkom Liptova priblížiť túto obrovskú udalosť, ide nám o to, aby  mesto žilo. Preto sme zabezpečili prenos aj bezplatný sprievodný program. Verím, že túto možnosť ocenia najmä rodiny s deťmi, mladí ľudia a vymenia pohodlie gauča za atmosféru veľkého prenosu s programom. Navyše, horúcim želiezkom v ohni je aj naša obyvateľka Petra Vlhová, preto sme jej aj takto chceli ukázať, že jej držíme palce," povedal Ján Blcháč, primátor mesta Liptovský Mikuláš.

Pre Liptov je akcia takéhoto kalibru významná udalosť. Podujatím žije celý región už dlhé mesiace, za podujatím sú tisíce hodín práce veľkého množstva ľudí a tento víkend to celé vyvrcholí.

Skvelým oživením medzi pretekmi budú aj kultúrne predstavenia, kde najväčšou hviezdou bude raper EGO. "Okrem živého prenosu zo svahov sú zabezpečené stánky s občerstvením, predaj darčekových predmetov s logom Svetového pohára v Jasnej, sprievodný program medzi pretekmi, v nedeľu večer vystúpi obľúbená lokálna kapela Ploštín Punk a večer uzavrie populárny raper EGO“ doplnila Soňa Višňovská z marketingu mesta Liptovský Mikuláš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM