Barbara Dallosová Krimi

Tá najsmutnejšia správa: Cyklista (†28) zo Žiaru neprežil zrážku s autom

Smrť kosila na našich cestách. Podľa slov policajnej hovorkyne vyhasol na ceste medzi Žiarom a Kremnicou život mladého muža. Čítajte, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Tá najsmutnejšia správa: Cyklista (†28) zo Žiaru neprežil zrážku s autom
Zdroj: TASR

Ako infromovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, na ceste medzi Žiarom a Kremnicou, pri obci Stará Kremnička, došlo v piatok (25.12.) krátko po obede k tragickej dopravnej nehode.

,,K nehode došlo v križovatke ciest 1/65 a miestnej komunikácie. Cyklista (28) zo Žiaru nad Hronom šiel v smere zo Starej Kremničky do Kremnice, pričom nedal prednosť v jazde vodičovi (48) auta zn. Opel Astra z obce Horná Ždaňa a vošiel do križovatky," opisuje udalosť Faltániová.

Ako pokračovala, keď cyklista vošiel do križovatky, prišla rana a vodič z Hornej Ždane mladého Žiarčana zrazil. Podľa polície sa cyklista pri nehode zranil a bol prevezený do nemocnice v Banskej Bystrici, kde krátko pred siedmou večer svoj boj o život prehral.

,,Polícia v Žiari nad Hronom začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie a prípad je v štádiu vyšetrovania," dodala na záver hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM