Regióny

Talentová súťaž krásy, aká v Michalovciach ešte nebola: O titul zabojujú malé princezné

V našom meste sa chystá talentová súťaž krásy Little Princess – Malá princezná. Medzi súťažiacimi sú aj dvojičky. Viac už v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Talentová súťaž krásy, aká v Michalovciach ešte nebola: O titul zabojujú malé princezné
Zdroj: TASR

V našom meste sa uskutoční talentová súťaž krásy Little Princess – Malá princezná, a to pod záštitou primátora Viliama Zahorčáka. Podujatie sa bude konať 7. decembra o 17:00 hodine v Mestskom kultúrnom stredisku.

Cieľom súťaže je objavovať medzi detičkami nové talenty a zároveň v nich podnecovať zdravé súťaženie a túžbu niečo dosiahnuť. Prečítajte si viac v rozhovore s organizátorom Petrom Romanom.

Na základe akých kritérií boli vybrané malé finalistky?

Naše finalistky boli vybrané na jednom z dvoch kastingov, ktoré sme mali ešte začiatkom novembra v MsKS Michalovce. Z prihlásených dievčat sme na základe vyplneného dotazníka, predvedenia svojho talentu a rozhovoru vybrali po porade s porotou finálovú desiatku. Dievčatá sú naozaj šikovné a vo finálový večer predvedú napr. ľudový spev, moderný tanec, hru na klavír, husle, moderný spev. 7.12. v programe okrem finalistiek vystúpi aj detská skupina Happy a moderátorkou večera bude známa herečka Zuzka Haasová, ktorá taktiež zaspieva.

Medzi súťažiacimi sú aj dvojičky?

Áno. Raritou, ak to tak môžem nazvať, prvého ročníka sú určite dvojičky Vanesa a Sofia. Obe vystúpia so spoločnou piesňou. Bude zaujímavé sledovať, ako to celé dopadne, a nám organizátorom možno pribudne milá povinnosť zdupľovať ceny, ak sa im podarí vyhrať nejaký z titulov. Necháme sa prekvapiť.

Aké kategórie sa budú vyhlasovať?

Na naše finalistky čakajú tri tituly Little princes – Malá princezná a jedna Malá princezná Sympatia, ktorú si v hlasovaní na Facebooku zvolia naši fanúšikovia. Dúfam, že odborná porota pozostávajúca z 8 členov, vyberie tú, ktorá si to najviac zaslúži. Aj keď všetky finalistky si už teraz zaslúžia veľkú pochvalu za svoju odvahu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM