Ľubomír Hudačko Futbal

Tatran Prešov v Slovnaft cupe súpera absolútne nešetril: Gólostroj, aký sa len tak nevidí!

Na tento duel Družstevník Perín len tak ľahko nezabudne. V súboji o postup do ďalšieho kola sa v Slovnaft cupe stretol s Tatranom Prešov. A veruže bude na čo spomínať, v zápase padlo množstvo gólov. Skúsite si tipnúť, koľko zásahov zelenobieli súperovi nadelili. Skutočne ho nešetril...

Ilustračný obrázok k článku Tatran Prešov v Slovnaft cupe súpera absolútne nešetril: Gólostroj, aký sa len tak nevidí!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Postup majú vo vrecku a zaslúžili si ho štýlovo. Tatran Prešov zavítal na ihrisko Družstevníka Perín a v rámci Slovnaft cupu ho absolútne nešetril.

Nadelil mu osmičku a v septembri sa stretne s FK Haniska. Hattrick zaznamenal Pavol Šafranko, ďalšie presné zásahy si potom rozdelilo päť rôznych hráčov. Tatranu totiž dokonale vyšiel ideálny scenár stretnutia, keď dosiahol rýchly úvodný gól, o ktorý sa už v 2. minúte postaral Šafranko. Do polčasu pridali zelenobieli ďalšie tri góly a súpera nešetrili ani po zmene strán.

Skóre na konečných 8:0 stanovil z pokutového kopu P. Jacko. Tatran sa v 3. kole Slovnaft Cup-u predstaví v Haniske. Stretnutia ďalšieho kola sú plánované na 1. september.

Slovnaft Cup – 2. kolo: TJ Družstevník Perín – 1. FC Tatran Prešov 0:8 (0:4)

  • Góly: 2., 74. a 82. Šafranko, 16. Voda, 17. D. Leško, 32. D. Jacko, 56. Dzurík, 86. P. Jacko (11m)
  • pred 517 divákmi
  • rozhodoval Kačenga

Zostava 1. FC Tatran: Ferenc – Dzurík, P. Jacko, Lipták (58. Maník), Bujňák – Keresteš, Tubonemi (23. D. Jacko) – Voda, Luberda, D. Leško (67. Benes) – Šafranko.

Čítajte tiež:

Nevšedný deň prešovského futbalistu: Pred zápasom sa dozvedel jednu z najkrajších správ svojho života!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM