Tlačové správy

Telefonujete dlho, surfujete veľa a hráte online hry? Teraz môžete donekonečna

Často telefonujete s mamou či vnúčatami? Je idolom vašich detí slovenský kráľ YouTube Gogo? Varíte podľa foodblogerov? Už sa nemusíte obmedzovať.

Ilustračný obrázok k článku Telefonujete dlho, surfujete veľa a hráte online hry? Teraz môžete donekonečna
Zdroj: internet

Na improvizovanom súdnom pojednávaní zbavili 4ku obvinenia zo zabitia Paušálu Drahého. Naopak – vyzdvihli jej boj za lacné volanie a dáta. Novinka z jej kuchyne prináša telefonovanie, SMS-kovanie a surfovanie na internete skutočne bez obmedzení.

„Je jasné, že zabitie Puašálu Drahého bolo v záujme telefonujúcej a dátujúcej verejnosti,“ vyhlási na záver improvizovaného súdneho pojednávania šéf poroty, ktorá rozhodovala o obvinení 4ky zo zabitia drahého paušálu. Cieľom netradičného stretnutia s novinármi bolo predstaviť nový balík TO.∞.

Novinka z dielne 4ky vám počas 30 dní umožní telefonovať, SMS-kovať a dátovať na Slovensku bez obmedzení. A nie iba naoko. Po aktivácii balíka TO.∞ vám totiž nehrozí, že po minutí určitého objemu dát sa rýchlosť internetu spomalí natoľko, že vám nenačíta obľúbený web, nenahodíte fotku na Facebook či neodošlete ani obyčajný e-mail.

Ako na TO.∞?

Balík TO.∞ si možno aktivovať na každej pobočke Slovenskej pošty alebo zaslaním SMS správy v tvare TO.N na krátke číslo 950. Za 30 eur dostanete neobmedzené volania, SMS a dáta na Slovensku bez ohľadu na to, či budete dátovať v sieti 4ky alebo v národnom roamingu cez 2G sieť.

Po aktivácii balíka nebude problém, či na internete predátujete 1 GB alebo 30 GB. Operátor bude skúmať iba preukázateľné zneužívanie služby.

Súčasťou balíka je jeho automatická obnova po 30 dňoch a online kontrola spotreby na webe 4ka.sk. Platbu TO.∞ možno vybaviť navýšením kreditu na každej pobočke Slovenskej pošty, dobíjacím kupónom alebo na webe 4ka.sk.

ZDROJ: Tlačová správa

Predstavenie nového balíka TO.∞
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM