Viktória Botošová Rôzne

Témy, ktoré Novozámčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali

Tento rok bol bohatý na všakovaké udalosti. No niektoré vás oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Nové Zámky 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Novozámčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali
Foto: Viktória Botošová

1. Poriadna rana

Okolo obeda počuli viacerí obyvatelia mesta Nové Zámky silnú ranu, niektorí hovorili dokonca o otrase. Rozruch vyvolala našťastie len stíhačka, ktorá pravdepodobne prekročila nadzvukovú rýchlosť.

Čítajte viac: Rachot, buchot, rana: Novozámčania sú zvedaví, čo je za tým

2. Rozruch na Zúgove

Rozruch medzi Novozámčanmi vyvolalo aj začatie pozemných prác s súvislosti s výstavbou malej vodnej elektrárne na Zúgove. Pred bagre sa postavil primátor Otokar Klein s viceprimátorom Lukášom Štefánikom.

Čítajte viac: Primátor a viceprimátor proti bagru: V hre je obľúbený Zúgov, volajú ďalších Zámčanov!

3. Nakazené kliešte

Ľahostajné vám neboli ani nakazené kliešte, v prípade ktorých sme vás upozornili na lokality kde sa nachádzajú prírodné ohniská kliešťovej encefalitídy.

Čítajte viac: Majte tam oči na stopkách: 26 miest v okolí Zámkov, kde sa vyskytujú nakazené kliešte!

4. Prasacia chrípka

V našom okrese sa vyskytol tento rok aj nebezpečný vírus. Novozámockí epidemiológovia zachytili vírus A H1N1 hneď u niekoľkých ľudí.

Čítajte viac: Prasacia chrípka v zámockom okrese: Vírus sa potvrdil u dvoch dospelých a piatich deťoch. Sú v ohrození?

5. Lekárka, ktorú pozná kopec mamičiek

Zaujal vás tiež článok o známej novozámockej gynekologičke. Tú vám nebolo treba veľmi predstavovať, nakoľko ju poznajú prinajmenšom mamičky z Nových Zámkov a okolia. Počas svojej práce už stihla priviesť na svet okolo tisíc bábätiek!

Čítajte viac: Lekárka, ktorú v Zámkoch pozná kopec mamičiek: Prečítajte si rozhovor s gynekologičkou Bibiánou Halmešovou

6. Parkovanie

Jedným z mnohých problémov ktoré trápia obyvateľov mesta Nové Zámky je devastácia prostredia sídlisk, ulíc a celkovo prostredia mesta spojená s neregulovaným parkovaním. Niektorí občania sa to rozhodli riešiť otvoreným listom pre primátora.

Čítajte viac: Novozámčania toho už majú dosť: Primátorovi napísali otvorený list, radnica takto reaguje

7. Kauza Zúgov

Projekt malej vodnej elektrárne vzbudzuje od začatia prác na Zúgove rozruch medzi Novozámčanmi. V marci vás zaujalo v tejto veci stanovisko Ministerstva životného prostredia.

Čítajte viac: Zvrat v kauze Zúgov? Aktuálne stanovisko ministerstva hovorí jasnou rečou!

8. Zmiznutie starožitného stola

Riešila sa aj kauza záhadne zmiznutého starožitného stolíka. Viselo nad ním množstvo otáznikov, no nakoniec sa predsa len našiel.

Čítajte viac: Kauza zmiznutého starožitného stola z úradu má zaujímavú dohru: Pozrite, kde ho našli mestskí! FOTO

9. Rady šikovnej vizážistky

Zrejme najmä nežné pohlavie potešili a zaujali užitočné rady a tipy od mladej a šikovnej vizážistky. Poradili sme sa s ňou a prezradila nám aj to, čo je základom kvalitnej vizáže.

Čítajte viac: 5 rád od ostrieľanej vizážistky zo Zámkov: V čom spočíva tajomstvo dokonalého make-upu?

10. Kauza zlatých padákov

Desiatku uzatvárame kauzou zlaté padáky, ktorá je známa už každému z nás. Išlo o odmeny, ktoré boli podľa primátora mesta Nové Zámky Otokara Kleina vyplatené nezákonne. Aj toto bola téma, ktorá tento rok medzi vami zarezonovala.

Čítajte viac: Kauza zlatých padákov: TOTO odkazuje primátor tým, čo zobrali peniaze!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM