Rastislav Búgel Rôzne Rôzne

TENTO inzerát vám potrápi bránice: Exkluzívna ponuka s perfektným výhľadom, ktorá sa neodmieta :)

Pokiaľ hľadáte exkluzívnu nehnuteľnosť, pokojne môžete svoje snahy pozastaviť. Alebo si aspoň nájdite chvíľku na prečítanie inzerátu, ktorý stojí naozaj za to!

Ilustračný obrázok k článku TENTO inzerát vám potrápi bránice: Exkluzívna ponuka s perfektným výhľadom, ktorá sa neodmieta :)
Zdroj: TASR

Inzertné portály sú dnes plné všakovakých ponúk nehnuteľností. Nájdeme tu byty a domy v pôvodnom stave, alebo aj poriadne exkluzívne stavby snov. Niektoré inzeráty však z ponuky nadmieru vytŕčajú. To je aj prípad fiktívneho bytu na Klokočine, ktorý „predajca“ ponúka na jednom z najväčších inzertných portálov na Slovensku.

„Keďže príchodom Jaguara si žijeme už hneď dvakrát lepšie ako pred rokom a primerane stúpli ceny bytov tak predám 3 izb. byt na Klokočine za milión eur,“ píše na inzertnom webe užívateľ Jaguar city. Poriadna miera sarkazmu sa skrýva aj v pokračovaní: „Nevadí, že si môžete za 80-tisíc kúpiť pri Nitre dom na kľúč aj s pozemkom, splňte si svoj sen a bývajte na Klokočine a za drahšie.“

Bez povšimnutia neostali ani niektoré problémy najväčšieho nitrianskeho sídliska. „Nevadí, že nebudete mať kde parkovať, je to cool. Nevadí, že po tme na Klokočine chodiť je adrenalínový šport, kúpte si svoj vysnívaný byt a choďte do toho. Zn.: perfektný výhľad do izieb päťsto ľuďom bez ďalekohľadu. Super exkluzívna ponuka,“ končí sa vtipný inzerát.

Pôvodné znenie inzerátu nájdete po kliknutí na priloženú galériu!

Foto: ilustračné

Exkluzívna ponuka s perfektným výhľadom, ktorá sa neodmieta :)
1
Galéria
Zdroj: bazos.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM