Kultúra

Tip do kina: Darček - psychologický thriller, pri ktorom vám stuhne krv v žilách

Môžete naozaj prejsť celým životom a nikomu neublížiť? Niekedy si to neuvedomíte ... ale môže byť niekto, kto vám to nikdy neodpustí a nezabudne. A práve ten niekto sa teraz objaví na filmových plátnach a poriadne vami zamáva.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina: Darček - psychologický thriller, pri ktorom vám stuhne krv v žilách
Zdroj: Dnes24.sk

Od Jasona Bluma producenta Whiplash a Očista, práve dostávate DARČEK, mrazivý psychologický thriller, ktorý je celovečerným režisérskym debutom uznávaného herca a spisovateľa Joela Edgertona (Veľký Gatsby, Zero Dark Thirty, Exodus: Bohovia a Králi).

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) sú mladý manželský pár, ktorých život sa odohráva presne podľa plánov. Pokiaľ stretnú Gorda (Joel Edgerton), Simonovho dávneho známeho zo strednej školy. Od tej chvíle sa ich život začína pomaly ale isto rozbiehať po desivom a šialenom tobogane. Po niekoľkých ďalších náhodných stretnutiach Simon a Robin začínajú byť z Gordovho správania a slov znepokojení. A navyše sa začnú objavovať záhadné dary, vďaka ktorým sa odhaľujú podivné tajomstvá z minulosti. Robyn sa tak dozvedá znepokojivú pravdu o tom, čo sa odohralo pred dvadsiatimi rokmi medzi Simonom a Gordonom a stojí pred nečakanými otázkami. Ako poznáme nám najbližších ľudí? Je dávna minulosť navždy už len minulosť?

Psychologický thriller DARČEK môžete vidieť v slovenských kinách od 20. augusta.

Tip do kina: Darček - psychologický thriller, pri ktorom vám stuhne krv v žilách
7
Galéria
Darček - psychologický thriller, pri ktorom vám stuhne krv v žilách
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM