Tlačové správy

Tip do kina: Kung Fu Panda a dračí bojovník sú späť! + SÚŤAŽ

Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia a v jej čele nestojí nikto iný ako slávny kung-fu bojovník - panda Po. V predchádzajúcich dieloch sa stal Dračím bojovníkom, ale teraz pred ním stojí nová veľká výzva...

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina: Kung Fu Panda a dračí bojovník sú späť! + SÚŤAŽ
Zdroj: CinemArt

Jeho milovaný učiteľ Sifu ho musí zdokonaliť v umení kung-fu a Po sa musí stať učiteľom.

KUNG FU PANDA 3 prichádza do slovenských kín 17.MARCA aj v 3D.

Po má pred novou úlohou rešpekt… pri svojom prvom tréningu má totiž na starosti Päťku, tých najlepších z najlepších kung-fu bojovníkov v celej Číne. Po sa pokúša zdokonaliť v jemnostiach kung-fu všetkých členov Päťky, avšak namiesto toho zavládne v tréningovej sále úplný chaos. Prerod študenta na učiteľa ale nie je jedinou zmenou v Poovom živote. Nečakane sa objaví jeho dávno stratený biologický otec. Po šťastnom stretnutí spoločne odcestujú do ukrytého pandieho raja, kde sa stretnú s ďalšími pandími členmi početnej čiernobielej rodiny.

Ale potom ako víchrica preletí celou Čínou zloduch Kai s pomocou nadprirodzených schopností začne porážať všetkých majstrov kung-fu. Po musí dokázať nemožné: stať sa dobrým učiteľom a vyškoliť v umení kung-fu celú partiu bezstarostných a ťažkopádnych pandích príbuzných a premeniť ich na spoločenstvo Kung Fu Pánd. Poovi je slovo “nemožné” našťastie celkom cudzie.

Vyhodnotenie súťaže!

A máme tu 6 víťazov našej súťaž s Kung Fu Panda. Srdečne blahoželáme a výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom ich e-mailu.

Tričko Kung Fu Panda: Stanislava Piatková, Bystrík Tupý, Martina Gajdošová.
Kniha Kunf Fu Panda: Martin Kováč, Michal Fizer, Klaudia Ščerbová.
Maska Kung Fu Panda: Renáta Gallerová, Andrej Lenner, Eva Miartusová.

Kung Fu Panda a dračí bojovník sú späť
10
Galéria
Zdroj: CinemArt
Kung Fu Panda a dračí bojovník sú späť - TRAILER
1
Galéria
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM