Tlačové správy

Tip do kina + SÚŤAŽ: Keď je život jedna veľká párty

Manželia Radnerovci sú zúfalí. Konečne vyštvali skupinu večne žúrujúcich vysokoškolákov zo svojho susedstva, a už ich tam vystriedala oveľa nebezpečnejšia dievčenská verzia. To, že „svorka“ báb môže byť oveľa nebezpečnejšia ako chalani, môžete zistiť v kinách už od 12. mája.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + SÚŤAŽ: Keď je život jedna veľká párty
Zdroj: CinemArt

Režisér Nicholas Stoller obsadil do komédie Susedia na odstrel 2 Setha Rogena a Rose Byrne, do ich susedstva prisťahoval Chloë Grace Moretz, Selenu Gomez, či Lisu Kudrow. V pokračovaní úspešnej komédie môžete vidieť aj divákmi obľúbeného Zaca Efrona, ktorý si spolu so Sethom Rogenom a Rose Byrne zahral aj v prvej celosvetovo úspešnej časti.

Mac /Seth Rogen/ a Kelly /Rose Byrne/ sa po druhýkrát stanú rodičmi, a preto sa rozhodnú vymeniť svoj dom za väčší. Ich obydlie sa však stáva nepredajným, keď sa novými susedmi manželov stane banda študentiek, ktoré si život mýlia s nikdy nekončiacim večierkom. Mac a Sally veľmi rýchlo zistia, že osvedčené triky, ktoré zabrali na chalanov, na ostrieľané vysokoškoláčky na čele s Chloe Grace Moretz ani zďaleka neplatí. A keďže Radnerovcov tlačí čas, zavolajú si nečakanú posilu. Tou posilou nie je nik iný ako Teddy Sanders /Zac Efron/. S jeho pomocou zaútočia s novým arzenálom zbraní, ktoré by mali neskrotné susedky zaručene vypudiť. Lenže dievčenské impérium je pripravené vrátiť každý úder.

Výhercovia DVD k filmu a lístky do kina!

DVD Susedia na odstrel 1 vyhrávajú – Elena Ridzoňová, Monika Juchová,Žaneta Marcineková
2× lístky do kina vyhrávajú – Benjamin Bednár, Sabina Sagová, Rastislav Mikuš

Tip do kina + SÚŤAŽ: Keď je život jedna veľká párty
1
Galéria
Tip do kina + SÚŤAŽ: Keď je život jedna veľká párty
8
Galéria
Zdroj: CinemArt
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM