Tlačové správy Kultúra

Tip do kina + súťaž o DVD: Komédia o oteckoch a pre oteckov je späť!

Keď si dvaja znepriatelení ockovia k sebe na konci filmu Ocko je doma konečne našli cestu, mohli si vydýchnuť nielen ich spoločné deti a vysmiati diváci, ale predovšetkým producenti tejto úspešnej komédie. Tí sa rozhodli stretnutie Marka Wahlberga a Willa Ferrella vylepšiť.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + súťaž o DVD: Komédia o oteckoch a pre oteckov je späť!
9
Galéria
Zdroj: CinemArt

Do pokračovania totiž prizvali Johna Lithgowa a nestarnúceho drsňáka Mela Gibsona ako ich otcov.

Z Dustyho (Wahlberg) a Brada (Ferrell) sú teraz kamoši. Dusty sa vykašľal na svoj imidž búrliváka a Brad prestal robiť psie kusy, aby sa mu vyrovnal. Dokonca sa rozhodnú, že tohtoročné Vianoce strávia všetci spolu ako jedna veľká šťastná rodina s oboma manželkami a všetkými vlastnými aj vyženenými potomkami.

Plán však dostane zásadné trhliny vo chvíli, keď sa na sviatky pozvú ich otcovia. S vrúcne milujúcim Bradovým otcom (John Lithgow) by v tomto smere nebol žiadny problém. Horšie to však bude s Dustyho tatkom – tvrďasom, ktorý neuznáva fyzický kontakt a s malými deťmi je schopný vtipkovať aj o mŕtvych prostitútkach. Dusty sa mu vždy chcel vyrovnať a teraz sa bojí, že ho svojou mäkkosťou totálne sklame. A ešte viac sa obáva toho, že otcova prítomnosť premení idylické Vianoce na vojnové pole. Presne k tomu to však smeruje, keďže ani Brad, ani jeho ocko nechcú v tejto neľútostnej bitke ťahať za kratší koniec.

Hrali sme o DVD k filmu

Vďaka produkčnej filmovej spoločnosti Cinemart sme vám opäť mohli pripraviť súťaž o zaujímavé ceny. Tentokrát o DVD k 1. časti tohto príbehu.

Výhercovia: Eva Palascaková, Ľubica Doničová, Marek Eliaš.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM