Rôzne

Tip na výlet: Obdivujte nádherné jarné záhrady na zámku Schloss Hof

Jar je už v plnom prúde a vy si ju môžete vychutnať aj v krásnom prostredí zámku Schloss Hof. Obľúbené jarné podujatie len kúsok za hranicami štartuje už o pár dní.

Ilustračný obrázok k článku Tip na výlet: Obdivujte nádherné jarné záhrady na zámku Schloss Hof
6
Galéria
Zdroj: www.schlosshof.at

Krása tisícok letničiek a vôňa jari. To vás čaká na obľúbenom jarnom podujatí na zámku Schloss Hof v Rakúsku. Jarné dni záhrad lákajú každoročne tisícky milovníkov kvetov, rastlín, záhrad a prírody. Na čo sa môžete tešiť tento rok?

Burza rastlín

Počas štyroch dní zámok Schloss Hof odprezentuje svoju čerstvú letnú výsadbu. Môžete obdivovať nádherné kvetinové záhrady, pri ktorých zaplesá nejedno ženské srdce. Nebudú chýbať ani rôznorodé workshopy na tie najrozmanitej­šie témy.

Aj tento rok bude súčasťou podujatia obľúbená výmenná burza rastlín. Preto, ak máte doma viacero cibuliek jedného druhu, neváhajte ich priniesť a povymieňať si ich s ostatnými milovníkmi záhradných krás.

Zabavia sa dospelí aj deti

Zámocký areál obsadí viac ako 50 vystavovateľov s množstvom zaujímavého sortimentu pre záhradu či chalupu, ktoré potešia všetkých vášnivých záhradkárov. Môžete si vybrať z bohatej ponuky rastlín, cibuliek, záhradného nábytku či nápaditých dekorácií.

Atmosféru podujatia bude dotvárať príjemná hudba, stánky s regionálnymi lahôdkami i pestrá ponuka tematických prehliadok. Organizátori nezabudli ani na deti. Tie sa môžu zahrať v remeselných dielničkách, vyskúšať si vymodelovať niečo z hliny alebo si zajazdiť na poníkoch.

Jarné dni záhrad na zámku Schloss Hof sa uskutočnia od stredy 25. mája do nedele 28. mája. Otvorené bude denne od 10:00 do 18:00 hod. Vstupné pre dospelých 13 eur, deti do 18 rokov 8 eur a deti do 6 rokov zdarma.

Ilustračný obrázok

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM