Rôzne

TIPY NA VÍKEND: Medzinárodná výstava minerálov odhalí aj vzácne šperky

Prvý marcový víkend bude pestrý aj na mestské korčuľovanie a výstavy. Lyžiarske stredisko v Jasnej hostí v týchto dňoch 15. ročník medzinárodných freeridových pretekov.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Medzinárodná výstava minerálov odhalí aj vzácne šperky
5
Galéria
Zdroj: TASR

Bratislavský kraj

Bratislava – Bratislavské mineralogické dni – medzinárodná výstava minerálov, fosílií, šperkov z drahých a ozdobných kameňov spojená s predajom sa začne v sobotu o 09.00 h v Dome kultúry Ružinov na Ružinovskej 28.

Trnavský kraj

Hlohovec – Sobota 4. marec o 21:00, One Club Hlohovec. Priaznivci elektronickej hudby z Hlohovca si v marcu zaručene prídu na svoje. Do nášho mesta premiérovo zavíta známy slovenský DJ Emtydee. V rytme kvalitnej elektronickej hudby spoza mixpultu bude zábava až do skorých ranných hodín.

Trenčiansky kraj

V nedeľu o 14.30 h sa začína Hudobno-zábavný program pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. Miesto: kino Mier v Považskej Bystrici.

Žilinský kraj

Lietavská Lúčka – Výstava a súťaž plastových a papierových modelov sa uskutoční v sobotu o 08.00 h v dome kultúry na Májovej 7.

Nitriansky kraj

Zlaté Moravce – Korčuľovanie pre verejnosť, Zimný štadión. Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v sobotu v čase – 13:15 – 15:15 hod. a nedeľu v čase – 14:00 – 16:15 hod.

Banskobystrický kraj

Zvolen – Stredoslovenské múzeum pozýva v sobotu na stretnutie v rámci programu Múzeum pre najmenších. V rámci podujatia bude pre návštevníkov pripravená dobrodružná cesta na rodinnú farmu Podzámocký dvor, hrad Dobrá Niva a do chráneného areálu Gavurky. Stretnutie účastníkov je naplánované o 09.15 h pri Hypernove.

Banská Štiavnica – Smejko a Tanculienka navštívia krajinu rozprávok s novými kostýmami, scénou a novými rozprávkovými pesničkami. Predstavenie sa začne v nedeľu o 16.00 h v Kultúrnom centre Banská Štiavnica.

Prešovský kraj

Levoča – DOD na SOŠ Majstra Pavla v Levoči, v piatok 3. marca. Predstavené budú učebné odbory, ktoré otvoríme v školskom roku 2017/2018.

Košický kraj

Košice – Mestská časť Košice – Nad jazerom organizuje Prázdninovú korčuľovačku v sobotu od 12.45 h v Crow aréne na Kavečianskej ceste 1. Pre deti budú pripravené súťaže, zábava a sladké odmeny.

Ilustračné foto, TASR

TIPY NA VÍKEND: Medzinárodná výstava minerálov odhalí aj vzácne šperky
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM