Rôzne

TIPY NA VÍKEND: Na svoje si prídu zberatelia LP platní i tí, čo plánujú svadbu

Nadchádzajúci víkend sa budú konať zaujímavé podujatia. V ponuke je svadobná výstava, zimné hodovanie či psie záprahy. Vyberte si z prehľadu akcií.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Na svoje si prídu zberatelia LP platní i tí, čo plánujú svadbu
Zdroj: TASR

Bratislavský kraj

Bratislava – Deň otvorených dverí Filozofickej fakulty Univerzity Komenského bude v sobotu od 10.00 h do 15.00 h v priestoroch fakulty a jednotlivých katedier na Gondovej 2.

Bratislava – Zbierate vinylové platne? Máte jedinečnú príležitosť rozšíriť si svoju fonotéku. Reštaurácia Prašná Bašta a Café Kút pre vás pripravili prvú tohtoročnú hudobnú burzu predovšetkým LP platní, ale aj CD nosičov a hudobných pamätihodností. Tentoraz na burzu dorazia aj predajcovia s ponukou punk/new wave albumov. Sobota / Prašná Bašta & Café Kút / Zámočnícka 11 / od 10:00 do 15:00 hod. / Vstup voľný.

Modra – V Modre sa bude tento víkend hodovať. Od piatka do nedele vás čaká trinásty ročník zimných hodov, tradičná zabíjačka a dobrá zábava. Huncokárske slávnosti nájdete na Zochovej chate.

Trnavský kraj

Piešťany – V sobotu o 10.30 h začína Veslovanie – 11. ročník Piešťanskej trenažérskej regaty o Pohár Sĺňavy.

Trenčiansky kraj

Cigeľ – Slávnostné otvorenie 42. ročníka Pochodu vďaky SNP sa uskutoční o 09.30 h pri Pamätníku padlých.

Nitriansky kraj

Nitra – 20. a 21. januára Výstavisko Agrokomplex. Tešiť sa môžete na módne prehliadky svadobných salónov a módnych návrhárov. Svoje najkrajšie kúsky predvedú cukrári, vizážisti i kaderníci. Nebudú chýbať svadobné kytice, obrúčky, oznámenia a to najdôležitejšie, krásne svadobné šaty. Trendy budú zamerané na prírodnú krásu.

Žilinský kraj

Ružomberok – Hokejový charitatívny zápas kňazov Spišskej a Košickej diecézy sa bude konať v sobotu od 12.30 h na zimnom štadióne. Zápas sa koná pod záštitou spišského diecézneho biskupa Štefana Sečku.

Zdroj: TASR

Banskobystrický kraj

Králiky – Slávnostné otvorenie pretekov psích záprahov Visegrad Cup Králiky 2017 sa uskutoční o v sobotu o 09.30 h v areáli Lyžiarskeho strediska Králiky. V rámci podujatia v dňoch 21. až 22. januára bude pripravený aj kultúrny program.

Prešovský kraj

Kežmarok – v sobotu o 09.30 h začína 5. ročník Tradičnej fašiangovej zabíjačky. Miesto: Hotel Hviezdoslav, Hlavné námestie.

Prešov – v sobotu o 09.00 začína 7. zjazd Zväzu Rusínov – Ukrajincov Slovenskej republiky. Miesto: Prešov, Centrum ukrajinskej kultúry, Janka Borodáča.

Bardejov – Tradičné podujatie Rekonštrukcia „bitky“ v rámci osláv 72. výročia oslobodenia Bardejova sa uskutoční v sobotu o 13.00 h vo vodnej priekope pri Krátkom rade.

Bardejov – V dňoch 22. až 23. januára v čase od 09.00 h do 18.00 h sa uskutoční 2. ročník podujatia Ľadové sochy na Radničnom námestí.

Košický kraj

Košice – Do 15. februára 2017 šéfkuchári z najlepších košických reštaurácií ponúknu návštevníkom Zimného festivalu jedla jedlá v troch kategóriách, a to: Naše ikonické jedlo, Chute regiónov a Recepty našich mám.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM