Rôzne Zo Slovenska

TIPY NA VÍKEND: Nadchádzajúce dni sa mestami budú prechádzať zombíci

"Dušičkovú" a takmer strašidelnú atmosféru pocítime v mnohých mestách. V pláne sú halloween párty, pochod zombíkov v maskách či tekvicová nedeľa.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Nadchádzajúce dni sa mestami budú prechádzať zombíci
Zdroj: TASR

Bratislavský kraj

Jeden z posledných októbrových dní bude patriť 3. ročníku Festivalu tibetských filmov. V KC Dunaj bude popoludnie 30. októbra 2016 od 14. hodiny venované Tibetu.

Ružinovská šarkaniáda – Príďte si s deťmi „zalietať“ v nedeľu od 15.00 h na Ružinovskú šarkaniádu v parku na Ostredkoch. Pre deti bude pripravené malé občerstvenie a súťaže o naj šarkanov.

Trnavský kraj

Strašidlá na Smolenickom zámku – Občianske združenie Karpatoš pozýva na 2. ročník podujatia Strašidlá na Smolenickom zámku, ktoré sa uskutoční v sobotu od 11:00 do 22:00 hod, a v nedeľu od 09:00 do 19:00 hod.

Trenčiansky kraj

S bláznivými halloween párty sa roztrhne tento víkend vrece. V Považskej Bystrici sa v LIFE music clube v piatok 28. októbra odohrá Halloween dance night párty s tými najväčšími a najlepšími hitmi posledných rokov v podaní DJ Majca.

Nitriansky kraj

Desiatky fanúšikov zombie tematiky mieria do Nitry, kde sa po ročnej prestávke opäť bude konať Zobmie Walk, ktorého obľúbenosť rastie v zahraničí i na Slovensku. Zombíci budú mestom prechádzať 29. októbra. Trasa pochodu odštartuje o 19.00 hodine na Železničnej stanici v Nitre.

Zdroj: TASR

Žilinský kraj

V Žiline sa už po štvrtýkrát uskutoční akcia s názvom Zombie Walk. Ľudia sa prezlečú za zombie alebo iné strašidelné masky a prejdú spoločne mestom, aby sa pobavili a zároveň “vybláznili.” Trasa bude od železničnej stanice cez centrum mesta až ku stanici Žilina-Záriečie. Začiatok je predbežne naplánovaný na 16:00 hod.

Banskobystrický kraj

Ak vás lákajú záhady s dávkou adrenalínu, príďte v sobotu od 17.00 do 22.00 h na nočnú prehliadku expozície Nový zámok, ktorá je spojená s vyhliadkou. Miesto: Banská Štiavnica, Nový zámok.

Halloween party bude v sobotu v Ministry of Fun. Dosýtosti sa budete môcť vytancovať na party so súťažou o najlepší kostým. O zábavu sa postarajú DJ Majco a DJ Jay Jay.

Prešovský kraj

Doprajte svojim deťom tajomný Halloweensky víkend na golfe počas jesenných prázdnin od 28. – 30. októbra. Deti sa budú zdokonaľovať v golfe pod vedením skúseného golfového inštruktora. Okrem golfu ich čakajú aj strašidelné Halloweenske animácie, Halloweenska párty a na záver Halloweensky golfový turnaj. Miesto konania: golfový rezort Black Stork.

Košický kraj

V sobotu sa uskutoční 2. ročník podujatia Ružový október. Jeho cieľom je pomôcť rozšíriť informovanosť medzi ženami o rakovine prsníka a krčka maternice prostredníctvom infostánku, ktorý bude prístupný širokej verejnosti v košickom Auparku v čase od 13.00 do 18.00 h.

V nedeľu v časoch 11.20, 13.20, 15.20 h bude Tekvicová nedeľa – rozlúčka so sezónou na Košickej detskej historickej železnici. Miesto: Košice, stanica Čermeľ – konečná stanica, reštaurácia Alpinka.

Ilustračné foto, TASR

Halloween víkend v mestách
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM