Prokop Slováček Svet o Slovensku

TOP 3 SVET O SLOVENSKU: Fico vraj patrí do basy, Sklenaříková túži byť matkou

Uplynulý týždeň vás zaujala hlavne tvrdá kritika premiéra Fica. Ocenili ste spoveď slávnej modelky i výlet novozélandského páru do Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku TOP 3 SVET O SLOVENSKU: Fico vraj patrí do basy, Sklenaříková túži byť matkou
Zdroj: TASR a Internet

Mal by sedieť a nie sa vyhrážať

Britské pohoršenie vyvolal nedávny rozhovor Roberta Fica pre denník Financial Times. Otvorene v ňom vyhlásil, že Európska únia sa postará, aby bol Brexit pre Britov čo najbolestivejší.

Odpoveď portálu CapX.com v komentári Mariana L. Tupeho bola tvrdá. “Ak by Fico žil v krajine s nezávislým súdnictvom, zrejme by už sedel v base a nevyhrážal sa krajine, ktorá dala svetu právny štát,” napísal analytik. “Iba vďaka sile rozkladajúcej sa EÚ je možné, aby sa muž, ktorý sa len vďaka zázraku koaličnej politiky stal premiérom krajiny s 5,5 miliónom duší, odvážil vyhrážať 65 miliónom Britov.” Ako hodnotil portál bratislavský samit EÚ a čo mu ešte odkazuje?

Čítajte tu: SVET O SLOVENSKU: Takúto nakladačku Fico ešte nedostal! Vraj patrí do basy

Som zdravá, no stále nič

Adriana je vo Francúzsku veľká hviezda a to nielen vďaka modelingu, ktorému sa už aktívne nevenuje. Plynule dokázala presedlať na kariéru moderátorky televíznych šou a pôsobí tiež ako ambasádorka francúzskeho Červeného kríža. Pri príležitosti jej nedávnych 45. narodenín zverejnil francúzsky časopis Closer článok, kde pripomína jej slovenský pôvod, slávnu kariéru i márnu túžbu po potomkovi.

Čítajte tu: SVET O SLOVENSKU: Som posadnutá túžbou stať sa matkou, hovorí krásna Sklenaříková

Úžasná Petržalka, pizza ako v Taliansku

Hlavná redaktorka novozélandského denníka Gisborne Herald Debbie Gregory sa so svojím partnerom vybrala na dobrodružnú cestu po Európe. Navštívili aj Bratislavu. Mohlo by sa zdať, že budú sklamaní, no opak bol pravdou. Hlavná stanica im nijako zvlášť nevadila, ochutnali vraj pizzu, ktorá bola lepšia ako v Taliansku, pochvaľovali si kúpanie v Draždiaku. Ale predsa len ich niečo zarazilo…

Čítajte tu: SVET O SLOVENSKU: Čo vyrazilo dych turistom z Nového Zélandu?

Svet o Slovensku - TOP 3 najklikanejšie témy týždňa
4
Galéria
Zdroj: TASR a Internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM