Katarína Jankeje Hádzaná

Topoľčancom sa darí aj v medzinárodných dueloch: Budapešť na našich chlapcov nestačila

Druhý zápas, druhé víťazstvo. Taká je bilancia topoľčianskeho tímu mužov v rámci zimnej extraligovej prípravy.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčancom sa darí aj v medzinárodných dueloch: Budapešť na našich chlapcov nestačila
Zdroj: TASR

Topoľčianske hádzanárske mužstvo, pred opätovným naštartovaním extraligy, poctivo maká v zimnej príprave. Po skvelom výkone, kedy na domácej palubovke rozdrvili ŠKP Bratislavu, vycestovali na medzinárodný duel do Budapešti. Diváci videli od úvodu vyrovnanú hru, na konci prvého polčasu si však lepšie počínali domáci a na prestávku išli s najtesnejším vedením jedného gólu (11:10).

Podobný scenár mala aj druhá časť hry. O víťazovi napokon rozhodla jediná presná strela, keď zverenci trénera Pavla Jana dotiahli duel do úspešného záveru a zdolali Budapešť 24:23.

Žochári však s medzinárodnými zápasmi nekončia, už v piatok 22. januára sa v priestoroch Športovej haly uskutoční vôbec po prvý raz Agro cup 2016, na ktorom bude mať zastúpenie nielen Slovensko, ale aj Rakúsko či Maďarsko. Turnaj potrvá až do sobotného večera, kompletný rozpis zápasov nájdete v článku: Topoľčany budú hostiť medzinárodný turnaj v hádzanej: Zažite množstvo atraktívnych du­elov

PLER Budapest – HK AGRO – 23:24 (11:10)

Zostava a góly: Meluš, Králik P., Javorček – Pupik-3, Klačanský-3, Michalka-5/4, Ivanytsia-3, Hlinka-4, Ďurček-1, Urban, Žilinčík, Kucher-3, Macovchin-2, Ivanov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM