Katarína Jankeje Regióny

Topoľčany zaplnili lampióny šťastia: AKO to na Margarétke vyzeralo?

Nočná obloha nad naším mesto sa v stredu rozžiarila. Dôvodom boli desiatky lampiónov, ktoré Topoľčanci vypustili v rámci podujatia Lampiónový sprievod sv. Martina.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany zaplnili lampióny šťastia: AKO to na Margarétke vyzeralo?
Zdroj: Dnes24.sk

Lampiónový sprievod sv. Martina pritiahol na námestie a následne na Margarétku kopec Topoľčancov. Pred Galériou si rodičia s deťmi mohli vyzdvihnúť lampióny od mesta, rozdané boli aj poukážky na cukrovú vatu pre najmenších. Dav ľudí sa, aj za pomoci polície, postupne presunul až na sídlisko Juh, kde sa konal hlavný program.

Na Margarétke bolo pre návštevníkov pripravené vystúpenie talentovanej speváčky i herečky Natálie Ondrejmiškovej (13). Žiačke základnej školy sa darí aj na televíznych obrazovkách, len nedávno sa zúčastnila natáčania známeho seriálu. Viac sa dozviete v našom článku: Natália (13) si zahrá po boku hviezd: O mladú Topoľčianku je veľký záujem!

Na Margarétku zavítal i primátor mesta Peter Baláž, ktorý slávnostne spustil vypustenie tzv. balónov šťastia. „Chcem poďakovať všetkým, ktorí sa rozhodli zúčastniť sprievodu, prišli ste naozaj vo veľkom počte.“ Ako to vyzeralo na sídlisku Juh si môžete pozrieť v našich videách.

Vypustenie balónov štastia v Topoľčanoch
2
Galéria
Vypustenie balónov štastia v Topoľčanoch
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM