Kultúra

Toto ešte v Spišskej nikdy nebolo: Budeme môcť stretnúť živé sochy da Vinciho aj Steva Jobsa!

Na rôznych miestach v centre mesta budeme môcť stretnúť desiatky živých sôch osobností. Spišská sa stane prvým mestom v SR, kde sa uskutoční Festival živých sôch.

Ilustračný obrázok k článku Toto ešte v Spišskej nikdy nebolo: Budeme môcť stretnúť živé sochy da Vinciho aj Steva Jobsa!
Zdroj: Dnes24.sk

Koniec prázdnin ukončí Spišská veľkolepo s parádnou novinkou. Aj keď festivalov je počas letného obdobia dosť, takýto v meste ešte nikdy nebol a nielen u nás.

Spišská Nová Ves bude prvým mestom na Slovensku, kde sa uskutoční Festival živých sôch. Dvojdňové podujatie sa bude konať v posledné prázdninové dni 1. – 2. septembra 2017.

Na rôznych miestach v centre nášho mesta tak budete môcť stretnúť desiatky živých sôch osobností, akými sú napríklad Coco Channel, Henry Ford, Leonardo da Vinci alebo Steve Jobs, ktoré zmenia kolorit námestia a pripravia pre domácich i návštevníkov nezabudnuteľný umelecký zážitok.

Hlavným organizátorom a umeleckým riaditeľom festivalu je podľa informácií webovej stránky mesta rodák zo Spišskej Novej Vsi Radovan Michalov, ktorý je autorom známej umeleckej skupiny Big Names. Záštitu nad festivalom prebral osobne primátor Ján Volný.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM