Katarína Jankeje Kultúra

Tradičný Bošiansky jarmok: Kedy sa uskutoční a čo všetko nás čaká?

Sladkastý burčiak, voňavé klobásky, lahodné trdelníky, desiatky stánkov s rozličným tovarom a množstvo hudobných vystúpení. To všetko na nás čaká počas tradičného Bošianskeho jarmoku.

Ilustračný obrázok k článku Tradičný Bošiansky jarmok: Kedy sa uskutoční a čo všetko nás čaká?
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Milovníci jarmočných trhov sa môžu začať tešiť. V piatok 11. septembra odštartuje známy Bošiansky jarmok, ktorý potrvá do soboty 12. septembra. Tradične sa na podujatí očakáva značný počet predajcov, ktorí si pre návštevníkov pripravili rôzny sortiment tovarov a typických jarmočných dobrôt.

Počas víkendu nebude chýbať bohatý hudobný program, ktorý začne v piatok popoludní. Pred Domom kultúry od 14.00 hod. vystúpia mažoretky z Tosumy, ďalej Bošianska dychovka a Koniarovčanka. Od 15.30 hod. divákov zabavia hviezdy šlágru Ľudovít Kašuba, Jarmila Jančichová a Vlasta Mudríková. V podvečerných hodinách na pódium príde známa kapela Disk a od 20.00 hod. Kabát revival.

Sobota bude patriť stánkárom a pred Domom kultúry vystúpi hudobná skupina David Band a záver jarmoku ukončí country kapela Túlaví. Organizátori nezabudli ani na deti, pre ktoré sú tiež pripravené rozmanité atrakcie. Súčasťou sprievodného programu bude aj výstava zvierat a ovocia.

Čítajte aj:

Záver prázdnin bude stáť za to: Letisko ovládne multižánrový festival Solid Open Air

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM