Peter Klimant Krimi

Tragédia na ceste neďaleko Moraviec: Vyhasol život len 12-ročného chlapčeka!

Hrozné nešťastie. Neďaleko nášho mesta došlo k tragickej dopravnej nehode, ktorá si žiaľ vyžiadala život malého chlapca (†12). Ten svojím zraneniam podľahol po prevoze do nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ceste neďaleko Moraviec: Vyhasol život len 12-ročného chlapčeka!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu krátko po šestnástej hodine došlo medzi obcami Hronské Kľačany a Levice k tragickej dopravnej nehode. Podľa polície vodič (27) osobného motorového vozidla Škoda Fabia prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom Peugeot 106, ktoré riadila žena (44) z Hronského Beňadika.

" Po náraze boli vozidlá odhodené do protismeru, kde došlo ku kontaktu vozidla Škoda Fabia s ďalším osobným motorovým vozidlom značky Škoda SuperB. 59-ročný vodič tohto vozidla sa nezranil," uviedla krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Ako ďalej hovorkyňa informovala, pri nehode sa ťažko zranila vodička (44) a jej syn (†12), ktorý žiaľ po prevoze do nemocnice ťažkým zraneniam podľahol. „27-ročný vodič Fabie sa zranil ľahko. Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Vodičke bola na zistenie alkoholu odobratá krv. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribratý aj znalec odboru dopravy,“ povedala Bruchterová, ktorá zároveň dodala, že vyšetrovateľka začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Foto: Policajný zbor SR

Autentické zábery: Tragická dopravná nehoda pri Moravciach
5
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM