Regióny Krimi

Tragédia na železnici v Humennom: Nové informácie priamo od polície!

V utorok podvečer došlo na železnici v Humennom k nešťastiu, ktoré neprežil muž z Humenného. Prinášame vám nové informácie priamo od polície.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na železnici v Humennom: Nové informácie priamo od polície!
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že v utorok o 17:15 hod. počas jazdy osobného vlaku na železničnej trati Stakčín – Humenné, v úseku Hažín nad Cirochou a zastávka Humenné, na koľajovej trati došlo za doposiaľ nezistených okolností k zrazeniu a následnému usmrteniu Humenčana (r.n. 1985).

„Spadol pred prichádzajúci osobný vlak a ten ho zachytil svojou prednou časťou. Telo muža zostalo na koľajisku, pričom utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ povedala pre náš spravodajský portál Migaľová.

Tá zároveň dodala, že telo bolo prevezené na patológiu a u nebohého bola nariadená zdravotno-bezpečnostná pitva na zistenie presnej príčiny smrti.

„Rušňovodič bol podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, pričom výsledok bol negatívny. Poverený príslušník Oddelenia Železničnej polície Policajného zboru v Prešove vysunuté pracovisko v Humennom začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ informovala krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM