Alexandra Kolínská Krimi

Tragédia pri Košiciach: Motorkár (†24) po páde narazil do zvodidiel, na mieste zahynul!

Na ceste sa stala tragická nehoda. Podľa slov mužov zákona motorkár (†24) sa dostal do šmyku a po páde narazil do zvodidiel. Mladík žiaľ zraneniam na mieste podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia pri Košiciach: Motorkár (†24) po páde narazil do zvodidiel, na mieste zahynul!
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok krátko po 15:00 hodine došlo v katastri obce Košický Klečenov (okres Košice-okolie) k tragickej dopravnej nehode. „Na ceste v úseku od obce Dargov – pred vrcholom stúpania na obec Košický Klečenov, 24-ročný muž z okresu Trebišov viedol motocykel zn. Yamaha VZF v stúpaní po vozovke, kde prebiehajú práce na komunikácii,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Pri prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky sa motocykel dostal do šmyku. Po páde na vozovku motocyklistu zastavil náraz do zvodidiel, motocykel zletel do priekopy. Motocyklista pri nehode utrpel zranenia, na následky ktorých na mieste nehody podľahol,“ povedal.

Ohliadajúci lekár nariadil vykonať súdno lekársku pitvu. Na motorke bola podľa hovorcu spôsobená škoda 2 500 eur. Polícia bližšie okolnosti dopravnej nehody vyšetruje a začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM