Krimi

Tragédia v okrese Humenné: Pri dopravnej nehode vyhasol mladý ľudský život!

Medzi obcami Koškovce a Jabloň v okrese Humenné došlo k tragédii. Polícia informovala, že pri dopravnej nehode vyhasol život 25-ročného mladého muža.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v okrese Humenné: Pri dopravnej nehode vyhasol mladý ľudský život!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia informovala, že na ceste medzi obcami Koškovce a Jabloň (okres Humenné), došlo v nedeľu podvečer k dopravnej nehode, pri ktorej zahynul vodič osobného auta.

Muži zákona uviedli, že v čase okolo 17:50 h viedol v smere od Koškoviec osobné auto Fiat Punto 25-ročný muž z obce Zbudské Dlh, okr. Humenné. „Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe a stavu vozovky, v pravotočivej zákrute prešiel šmykom cez protismer a pravou časťou vozidla vyšiel na zvodidlo. Auto sa následne pretočilo a spadlo na strechu do potoka. Vodič ostal zakliesnený vo vozidle,“ povedal krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že policajná hliadka, ktorá prišla na miesto a svedok dopravnej nehody sa vodičovi snažili poskytnúť prvú pomoc do príchodu záchranárov, utrpel však ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol.

„Nebohý vodič mal zadržaný vodičský preukaz a uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov do októbra tohto roku. Havarované vozidlo bolo zaistené pre účely trestného konania, škoda na ňom bola vyčíslená na cca 1 000 eur. Iná škoda nevznikla. Na tele nebohého bude vykonaná súdnolekárska pitva, pri ktorej bude zisťované aj požitie alkoholických nápojov,“ uviedol Džobanik.

Krajský policajný hovorca dodal, že dopravnú nehodu vyšetrujú humenskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM