Aktualizované Barbara Dallosová Regióny Krimi

Tragická búračka auta plného tínedžerov: Vyhasol život mladej Hliníčanky (†17)

Auto, ktoré podľa polície šoféroval pätnásťročný chlapec, napálilo do stromu. Nehoda si vyžiadala život mladého dievčaťa.

Ilustračný obrázok k článku Tragická búračka auta plného tínedžerov: Vyhasol život mladej Hliníčanky (†17)
Zdroj: Policajný zbor SR

O smrteľnej nehode, ku ktorej došlo v noci na utorok (25.7.) na ceste z Banskej Štiavnice do Vyhní, informovala polícia na svojom oficiálnom facebookovom profile. Auto zn. Fiat Stilo mal podľa mužov zákona šoférovať len 15-ročný chlapec, ktorý pre vysokú rýchlosť stratil na mokrej ceste v zákrute kontrolu nad vozidlom a to narazilo do stromu.

,,Na zadných sedadlách sedeli dve sestry vo veku 17 a 18 rokov. Mladšia svojim zraneniam podľahla, staršia leží v nemocnici s ťažkými zraneniami. 15-ročný „vodič“ utrpel drobné odreniny rúk a tváre a ani zranenia 18-ročného spolujazdca neboli vážne," píšu policajti na sociálnej sieti.

Ako uvádza Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR), sedemnásťročná Adriana, ktorá pri nehode zahynula, bola z Hliníka nad Hronom.

Náraz auta bol podľa policajného príspevku taký silný, že došlo k totálnej škode. ,,V súvislosti s tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví, z ktorých už bolo 15-ročnému mladíkovi vznesené obvinenie," dodávajú muži zákona.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM