Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Tragická nehoda: Na diaľnici D1 z Bratislavy do Trnavy vyhasol ľudský život

Vážna dopravná nehoda má tragický koniec. Diaľnicu D1 v smere z Bratislavy do Trnavy uzatvorili.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Na diaľnici D1 z Bratislavy do Trnavy vyhasol ľudský život
4
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Diaľnicu D1 v smere z Bratislavy do Trnavy uzatvorili pre vážnu dopravnú nehodu, ktorá sa stala na 20 km. Jedna osoba pri nej zahynula, ďalšia sa vážne zranila. Na mieste zasahoval aj vrtuľník. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

K dopravnej nehode malo podľa polície dôjsť pri zjazde do Senca, kde sa zrazili tri autá. Tento úsek je momentálne neprejazdný. Polícia odporúča preto vodičom použiť ako obchádzku starú Seneckú cestu. Vodiči hlásia však tvorbu kolón aj na tejto ceste.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová informovala, že pri nehode utrpel 66-ročný muž zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a lekár musel skonštatovať smrť. „Pri nehode sa ťažko zranil 41-ročný muž, ktorý utrpel viacnásobné vážne poranenia celého tela. Leteckí záchranári ho previezli do nemocnice v umelom spánku. Ľahko sa zranil 42-ročný muž, ktorý sa sťažoval na bolesti chrbtice a bol prevezený do nemocnice,“ priblížila. K dopravnej nehode troch vozidiel, z toho jednej dodávky, malo dôjsť po 15.20 h. Dopravu naďalej odkláňajú policajti na starú Seneckú cestu.

Upozorňujeme, že zábery z nehody, v priloženej galérii, nie sú vhodné pre citlivé povahy!

Tragická nehoda: Na diaľnici D1 z Bratislavy do Trnavy vyhasol ľudský život
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM