Stanislav Černák Krimi

Tragická nehoda pri Zvolene: Vodička Fabie (†51) zrážku s kamiónom neprežila! FOTO

V pondelok sa pri Zvolene stala tragická dopravná nehoda. Podľa policajných informácií sa Škoda Fabia zrazila s nákladiakom. Vodička škodovky (†51) nehodu neprežila.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda pri Zvolene: Vodička Fabie (†51) zrážku s kamiónom neprežila! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, k tragickej dopravnej nehode došlo v pondelok (22.6.) o 16:00 hodine na ceste I/50 v katastri mesta Zvolen.

„V smere od Žiaru nad Hronom do Zvolena prechádzala na osobnom motorovom vozidle Škoda Fabia 51-ročná vodička z okresu Senec, ktorá podľa predbežných zistení prešla z doposiaľ nezistenej príčiny do protismeru, kde sa ľavou prednou časťou vozidla zrazila s nákladným motorovým vozidlom DAF, ktoré viedol 32-ročný Krupinčan,“ povedala Kováčiková.

Podľa Kováčikovej slov pri zrážke došlo k závažným zraneniam vodičky, na následky ktorých na mieste dopravnej nehody zomrela. „Požitie alkoholických nápojov u vodiča nákladného motorového vozidla zistené nebolo a u nebohej bude zistené pri súdnej pitve,“ doplnila.

Škoda, ktorá pri nehode vznikla bola vyčíslená na viac ako 15 000 eur. „V súvislosti s tragickou nehodou už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania boli prizvaní aj znalci z odboru súdneho lekárstva, ako aj z odboru cestnej dopravy,“ dodala hovorkyňa.

Foto: Policajný zbor SR

Nehoda pri Zvolene si vyžiadala život vodičky (†51) Fabie
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM