Viktória Botošová Krimi

Tragická nehoda slovami polície: Vodič (†46) zraneniam podľahol, na miesto havárie Novozámčania nosia sviečky, FOTO

Správa o tragickej nehode, ktorá otriasla Novými Zámkami sa rozšírila rýchlo. Na mieste tragédie horia už len sviečky..

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda slovami polície: Vodič (†46) zraneniam podľahol, na miesto havárie Novozámčania nosia sviečky, FOTO
Foto: Viktória Botošová

Dňa 19. decembra 2015 došlo v čase o 03:25 v Nových Zámkoch na križovatke Hradná a Vajanského došlo k dopravnej nehode. „Vodič (†46) osobného motorového vozidla Dacia Logan pravdepodobne nerešpektoval dopravné značenie Stoj daj prednosť v jazde, dôsledkom čoho po vojdení do križovatky došlo k zrážke z vozidlom Opel Zafira, ktoré viedol vodič (19),“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Ako pokračuje, pri dopravnej nehode sa ťažko zranila spolujazdkyňa a vodič z vozidla Dacia, ktorý pri prevoze do nemocnice na následky zranení zomrel. „Vodič (19) z vozidla Opel a jeho spolujazdkyňa (19) boli so zraneniami prevezení do nemocnice,“ hovorí Bruchterová.

Vodičovi(19) z Nových Zámkov bola na zistenie alkoholu odobratá krv. „Výsledky zatiaľ nie sú známe. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví,“ uvádza hovorkyňa. Ako pokračuje, k vyšetrovaniu bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy. Znaleckým posudkom sa preukáže presná príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody.

Môže vás zaujímať:

Vodič (†46) zraneniam podľahol, miesto havárie si v Nových Zámkoch uctili sviečk
2
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM