Aktualizované Krimi

Tragický utorok na našich cestách. Pri nehode zahynul človek!

Na Zemplíne došlo v utorok ráno k vážnej dopravnej nehode. Doprava na mieste je v týchto chvíľach regulovaná. Tu sú prvé informácie!

Ilustračný obrázok k článku Tragický utorok na našich cestách. Pri nehode zahynul človek!
Zdroj: Dnes24.sk

Nešťastie na Zemplíne! Polícia na horskom priechode Dargov v Trebišovskom okrese dokumentuje vážnu dopravnú nehodu.

„Došlo k nej dnes krátko pred 05,00 hodinou medzi osobným a nákladným motorovým vozidlom. Podľa doterajších zistení vyhasol jeden ľudský život,“ uviedol prvé informácie policajný hovorca Alexander Szabó.

„38-ročný muž utrpel mnohopočetné poranenia celého tela a na mieste zomrel,“ povedal pre náš spravodajský portál Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Ten ďalej dodal, že vodič nákladného vozidla zranený nebol a požitie alkoholu u neho zistené nebolo. Ďalej doplnil, že u vodiča osobného auta bola nariadená pitva.

„Na vozidlách vznikla celková odhadovaná škoda vo výške 8.000,– eur. Bližšie okolnosti ako aj príčina a miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Dopravnú nehodu polícia dokumentovala aj za prítomnosti súdneho znalca z odboru dopravy a službukonajúceho prokurátora,“ dodal Szabó.

Foto: TASR – ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM