Zo Slovenska

Trénera Angličanov čakalo v Trnave prekvapenie: List, ktorý zaujal aj britskú TV!

V priestoroch trnavského štadiónu čakalo trénera anglickej reprezentácie prekvapenie. Na nástenke visel list, ktorý zaujal i britskú televíziu.

Ilustračný obrázok k článku Trénera Angličanov čakalo v Trnave prekvapenie: List, ktorý zaujal aj britskú TV!
Zdroj: TASR

Trénera anglickej futbalovej reprezentácie čakal v Trnave nevšedný výjav. Sam Allardyce v jeho provizórnej kancelárii na štadióne Spartaka totiž zočil odkaz. Objavil ho na nástenke a bol určený práve pre neho.

Podľa portálu čas.sk ho kustód trnavského klubu v ručne napísanom liste požiadal o dres. Táto zaujímavá žiadosť sa však onedlho stala predmetom medializácie. List z Trnavy sa totiž stal jednou z tém vysielania britskej televízie Sky sport!

PREČÍTAJTE SI: Futbalisti začali kvalifikáciu o MS 2018 zle. Doma podľahli Anglicku

A čo sa v ňom presne písalo? „Vážený pán, Allardyce, som kustód FC Spartak Trnava a chcel by som Vás požiadať o jeden dres anglického národného tímu. Dúfam, že to bude možné. Ak mi prinesiete jeden dres, prosím, nechajte ho na stole. Toto je moja kancelária. Ďakujem Vám veľmi pekne za splnenie mojej žiadosti. Všetko dobré!“

„Odmalička zbieram futbalové dresy. Keď som zistil, že kouč Allardyce bude pred kvalifikačným zápasom proti nášmu národnému tímu v kancelárii, v ktorej som celý rok ja aj s mojím kolegom, napadlo mi, že mu tam nechám odkaz. Žiadosť som napísal a prišpendlil na nástenku, aby mu udrela do očí, keď si sadne za písací stôl,“ povedal pre Nový Čas kustód trnavského klubu.

PREČÍTAJTE SI: Nové súboje, nové výzvy. Ako slovenskí futbalisti obstoja v kvalifikácii o MS?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM