Erik Bojničan Krimi

Triedna učiteľka so slzami v očiach o zosnulom futbalistovi: Zsolt (†15) bol zlatý chlapec

Úmrtie mladého futbalistu Zsolta (†15) na hlohoveckom trávniku, považuje jeho klub za najtragickejší deň v jeho histórii. Prípad otriasol nielen športovým svetom. So slzami v očiach smúti aj jeho triedna učiteľka.

Ilustračný obrázok k článku Triedna učiteľka so slzami v očiach o zosnulom futbalistovi: Zsolt (†15) bol zlatý chlapec
Zdroj: TASR

Najtragickejší deň v 111 ročnej histórii DAC Dunajská Streda, takto opísal klub na svojej oficiálnej stránke tragické úmrtie Zsolta (†15). V zápale hry tesne pred koncom prvého polčasu sa podľa klubu zrazili viacerí hráči a táto vo futbale bežná situácia mala tragické následky pre 15-ročného Zsolta É. Tragédia sa stala počas súboja III. ligy mladšieho dorastu Slovan Hlohovec – DAC Dunajská Streda.

Ako uviedol Boris Chmel zo záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky, záchranári po prvotnom ošetrení chlapca, ktorý bol pri vedomí transportovali do nemocnice v Trnave. V nemocnici však, podľa informácií klubu, Zsolt svojim zraneniam podľahol.

Bola som mu triednou učiteľkou bol to zlatý chlapec. Spolužiaci ho mali radi,“ povedala triedna učiteľka pre tvnoviny.sk.

„Minulý týždeň si robili fotky na tablo a prišiel a takúto maličkú spomienkovú fotku mi daroval. Napísal mi na ňu: Zo srdca najlepšej učiteľke slovenského jazyka. Hoci zo slovenského jazyka nikdy neexceloval,“ hovorí so slzami v očiach Žoltiho slovenčinárka pre portál.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM