Alexandra Kolínská Krimi

Útok na lúke za bieleho dňa na mladú Košičanku: Policajti obvinili recidivistu (41) zo spáchania zločinu sexuálneho násilia!

Na tieto okamihy plné strachu, mladá žena tak sokro nezabudne. Podľa polície viacnásobne trestaný Košičan (41) napadol mladú ženu, hrozí mu basa.

Ilustračný obrázok k článku Útok na lúke za bieleho dňa na mladú Košičanku: Policajti obvinili recidivistu (41) zo spáchania zločinu sexuálneho násilia!
Zdroj: TASR

„Môžeme potvrdiť, že polícia v súvislosti s touto sexuálnou násilnou trestnou činnosťou ku ktorej došlo na lúke nachádzajúcej sa za chatárskou lokalitou v obci Ľudvikov dvor, časť Konopne okres Košice, v danej veci koná,“ potvrdil nám informáciu krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„V krátkom čase po spáchaní skutku sme zadržali 41-ročného Košičana podozrivého zo spáchania tohto skutku. Vyšetrovateľ po vykonaní procesných úkonov muža obvinil zo spáchania zločinu sexuálneho násilia (trestná sadzba na 5 až 10 rokov),“ povedal.

„Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie. Obvinený muž už bol v minulosti viackrát súdne trestaný za násilnú trestnú činnosť a tak nie je vylúčené, že súd uplatní inštitút zásady trikrát a dosť. Bližšie informácie ku skutku vzhľadom na jeho citlivosť ako aj na poškodenú stranu, poskytovať nebudeme,“ dodal Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM