Zuzana Gadušová Futbal

V dedine pri Žiline bude hrať Spartak Trnava: Na ohnivých fanúšikov sa pripravujú už teraz!

Spartak Trnava bude hosťovať v rámci 3.kola Slovnaft Cupu v neďalekej obci pri Žiline. Ohnivých fanúšikov pozná celé Slovensko. Všade chodia vo veľkých húfoch a na štadiónoch na seba pútajú poriadnu pozornosť. Ako sa pripravuje dedina na ich návštevu?

Ilustračný obrázok k článku V dedine pri Žiline bude hrať Spartak Trnava: Na ohnivých fanúšikov sa pripravujú už teraz!
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Teplička Nad Váhom je obec pri Žiline, s počtom obyvateľov necelých 4000. Už onedlho privíta futbalového súpera Spartak Trnavu. Tento zápas bol preložený na základe požiadavky trnavského Spartaka na 23.9.2014 o 16­.00 hod.

Zistili sme, že už teraz sa pripravujú bezpečnostné opatrenia na ihrisku, ale aj pre celú obec „Samozrejme počas tohto zápasu budú zriadené bezpečnostné opatrenia vo vnútri areálu súkromnou bezpečnostnou službou so skúsenosťami s ligovým futbalom. Úlohou tejto agentúry bude priebežné monitorovanie v spolupráci s trnavskými bezpečnostnými zložkami klubu o záujme z trnavského fanklubu o tento zápas. Na ochranu vonkajšieho priestoru ihriska a zároveň celej obce bude zabezpečená štátna polícia s ktorou riešime aj reguláciu prístupových ciest a bezpečnosť premávky,“ uviedol prezident futbalového klubu Tepličky Nad Váhom Jozef Maťko

V Tepličke tak nič nenechávajú na náhodu. Radia sa o bezpečnosti aj s veľkými klubmi, ktoré majú skúsenosť s Trnavčanmi „Bezpečnostnú prípravu konzultujeme aj s ľuďmi z klubu MŠK Žilina, ktorí majú skúsenosti s organizáciou takýchto podujatí a sú nám ochotní poradiť. Celú situáciu okolo tohto stretnutia berieme veľmi vážne, nechceme nič podceniť aj vzhľadom na obmedzenú kapacitu a bezbariérovosť futbalového areálu,“ dodal Jozef Maťko.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM