Aktualizované Krimi

V Petržalke zahynul 17-ročný mladík po páde do šachty

Chcel si skrátiť cestu do práce, no prepadol do šachty s vodou.

Ilustračný obrázok k článku V Petržalke zahynul 17-ročný mladík po páde do šachty
Zdroj: TASR

Na Úderníckej ulici v Petržalke prišiel v utorok o život 17-ročný mladík. Stalo sa tak po tom, ako spadol do zle zabezpečenej šachty. Píše o tom webová stránka tvnoviny.sk.

Chcel si skrátiť cestu

Podľa informácií portálu si mal tínedžer skracovať cestu do práce. Pracoval v pekárni. Cestou sa však prepadol do šachty s vodou, ktorá údajne nebola dobre zabezpečená. Mali na nej byť len dosky, ktoré sa pod chlapcom prepadli.

Bratislavskí policajti už vyšetrujú okolnosti úmrtia 17-ročného mladíka. „Krátko pred 11:15 hod. príslušníci poriečneho oddelenia Policajného zboru za asistencie príslušníkov Hasičského a záchranného zboru vytiahli zo zatopenej šachty telo muža bez známok života,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková. Privolaný súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil, presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva.

V tejto súvislosti už vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.* „Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“* dodala Slamková.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM