Nina Táborská Ostatné športy

V Ružinove pribudne loptový raj za viac ako 75-tisíc eur

Na základnej škole Medzilaborecká vznikne multifunkčné ihrisko s umelým trávnikom, kde si prídu na svoje fanúšikovia tenisu, futbalu, volejbalu či streetballu.

Ilustračný obrázok k článku V Ružinove pribudne loptový raj za viac ako 75-tisíc eur
Zdroj: Dnes24.sk

Práce na multifunkčnom ihrisku na základnej škole na Medzilaboreckej napredujú. V týchto dňoch sa tam opäť objavili stroje, aby pokračovali vo vybudovaní loptového raja pre širokú verejnosť.

„Pred takmer dvoma rokmi sme na základnej škole Medzilaborecká zrevitalizovali športový areál. Vybudovali sme tam napríklad tartanový bežecký ovál. Teraz sa nám poradilo získať ďalšie peniaze a do apríla tam pribudne aj multifunkčné ihrisko,“ uviedol starosta Ružinova Dušan Pekár.

Mestská časť získala dotáciu vo výške 40-tisíc eur na financovanie projektu v programe „Podpora rozvoja športu“.

V športovom areáli na základnej škole Medzilaborecká vznikne multifunkčné ihrisko s umelým trávnikom, kde si prídu na svoje fanúšikovia tenisu, futbalu, volejbalu či streetballu. Športový areál je prístupný širokej verejnosti celoročne v čase prevádzkových hodín, čo umožní športovanie na novom multifunkčnom ihrisku nielen žiakom základnej školy, ale i všetkým Ružinovčanom.

„Celkové náklady spojené s výstavbou predstavujú sumu 75 240 eur, zvyšnú čiastku dofinancuje Ružinov zo svojho rozpočtu,“ Bratislava24.sk informovala hovorkyňa mestskej časti Marianna Šebová. Športoví nadšenci ho budú môcť využívať už od apríla tohto roku.

Prečítajte si tiež: Trúfli by ste si na indiacu alebo krav magu? Netradičné športy môžete vyskúšať aj v Bratislave

Foto: MČ Ružinov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM