Igor Petrík Rôzne

V Žiline máme nevšedných tiperov: Žraloky veštia výsledky hokejového šampionátu!

Naši hokejisti sa nemusia ničoho obávať a na svoj prvý tohtoročný zápas na majstrovstvách sveta v hokeji s Dánskom môžu nastúpiť bez obáv. Aspoň podľa naozaj zaujímavých "tiperov", ktorý určili výsledok v Žiline nevšedným spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku V Žiline máme nevšedných tiperov: Žraloky veštia výsledky hokejového šampionátu!
Zdroj: Dnes24.sk

Slováci vo svojom prvom zápase tohotoročných majstrovstiev sveta v hokeji proti Dánsku vyhrajú. Tak to predpovedá dvojica zvieracích tiperov. Tými sú žraloky Tomáš a Marián.

„Korytnačka Magdaléna, predtým ako zomrela, zhruba mesiac dozadu, naučila jedného žraloka, aj toho druhého nového, ako sa tipuje. Žraloci dostanú rybku, žilinskú, alebo slovenskú tresku, a dánsku krevetu. Podľa toho, čo zožerú žraloci prvé, tím tej krajiny vyhrá. Keď zožerú slovenskú tresku, samozrejme Slováci, keď dánsku krevetu, tak Dáni. Ak nezožerú nič, bude remíza,“ vysvetlil organizátor podujatia Dominik Kianička tesne pred tipovaním.

Ako sa ukázalo, žralokom viac chutila treska a tým rozhodli o výsledku zápasu Slovensko – Dánsko, ktorý sa hrá v sobotu o 12.15 hod. v Ostravskej ČEZ Aréne.

„Žraloci budú tipovať výsledky pred každým zápasom, ale iba slovenského tímu, podľa rozpisu. Pri každom tipovaní bude iné "menu.“ Ale žilinská, slovenská treska, zrejme zostane," doplnil Kianička.

Obaja žraloci pochádzajú z Ameriky, mladší z nich prišiel na Slovensko zhruba pred mesiacom a pol. Vidieť ich môžete v jednom zo žilinských obchodných centier, kde sa budú konať aj pravidelné tipovania.

Foto: Zuzana Gadušová/Žilina24

Tiperi, žraloci, rozhodli o výsledku zápasu Slovensko - Dánsko
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM