Zuzana Gadušová Krimi

V Žiline vyčíňa parkovací fantóm: Drsné odkazy, prepichnuté gumy aj poškriabaný lak

O tom, že v Žiline majú ľudia skutočne veľký problém s parkovaním, potvrdzuje aj skúsenosť niektorých vodičov. Boj o parkovacie miesto totiž prerastá do naozaj nepekných činov. Veď čítajte, čo sa deje na žilinskom sídlisku!

Ilustračný obrázok k článku V Žiline vyčíňa parkovací fantóm: Drsné odkazy, prepichnuté gumy aj poškriabaný lak
Zdroj: Dnes24.sk

Prišli k svojmu štvorkolesovému tátošu a nestačili sa diviť. Nečudo, do očí um udrel nečakaný drsný odkaz od neznámeho autora. Na sídlisku Solinky si ho niektorí vodiči našli napísaný perom na papieri, za stieračmi svojich áut. „Parkujte pred svojím panelákom, nám zavadziate. Zrejme máte problémy s priestorovou orientáciou. Musíme vás osloviť primitív,“ stálo na ňom.

V Žiline vyčíňa totiž podľa portálu Pluska.sk záhadný parkovací fantón. Stredobodom jeho záujmu a pozornosti sú cudzie autá a zistil to aj pán Ondrej. Pri jeho vozidle však neznámy pritvrdil!

„Raz som nechal auto inde, kde bývam, lebo som nemohol nájsť voľné miesto. Ráno som našiel na kapote šmuhy. Zrejme od handry s riedidlom,“ vraví neveselo Ondrej. Ďalším podľa portálu fantóm poškriabal lak, raz dokonca prepichol pneumatiky.

Majitelia áut chcú fantóma prichytiť pri čine vďaka modernej technike – kamerami. „Je tu obrovský problém s parkovaním, ale takto sa to nerieši," povedal jeden z tamojších obyvateľov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM