Alexandra Kolínská Krimi

Vážna nehoda na Americkej triede: Vodič (†25) narazil do stĺpa, zraneniam podľahol!

Košickí hasiči a záchranári museli opäť zasahovať pri tragickej dopravnej nehode. Podľa informácií od hasičov mal vodič (†25) naraziť do konštrukcie nadjazdu na Americkej triede, z vozidla ho museli vyberať hasiči. Lekár už len skonštatoval smrť.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na Americkej triede: Vodič (†25) narazil do stĺpa, zraneniam podľahol!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Nehôd aj v našom kraji čoraz viac pribúda. Podľa informácií od hasičov, tentokrát museli zasahovať priamo v Košiciach. „Pred pol nocou okolo 23:38 došlo na Americkej triede pri nákupnom stredisku v mestskej časti Košice-Ťahanovce k dopravnej nehode,“ uviedol hovorca košických hasičov Tomáš Berzetei.

„Po príjazde hasičov sa zistilo, že vozidlo narazilo do stĺpa, respektíve do konštrukcie nadjazdu. Z vozidla nik nevychádzal. Zasahujúci hasiči našli telo vodiča so značnými devastačnými poraneniami. Následne bolo telo vybraté pomocou vyslobodzovacieho náradia z vozidla a ďalej bolo odovzdané polícii na ďalšie šetrenie,“ poveda.

Podľa záchranárov bol vodič v aute sám. „Išlo o mladíka (†25), ktorý na mieste zraneniam podľahol. Po príchode obhliadajúci lekár už len skonštatoval smrť,“ doplnil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Informácie od polície nájdete v článku Tragická nehoda na Americkej: Policajti vysvetľujú čo sa stalo, pozrite FOTO!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM