Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Vážna nehoda pri Šírave: Žena (29) na peugeote sa zrazila s cyklistom!

Na Šírave došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodička (29) z Vinného sa podľa polície zrazila s neznámym cyklistom. Muži zákona jeho totožnosť zisťujú.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda pri Šírave: Žena (29) na peugeote sa zrazila s cyklistom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vo večerných hodinách došlo podľa krajskej policajnej hovorkyne, k ďalšej autonehode na ceste na Šírave medzi doposiaľ nestotožneným cyklistom a osobným motorovým vozidlom zn. Peugeot, ktoré viedla 29-ročná vodička z Vinného.

„Muž jazdil na bicykli po poľnej ceste vedúcej od výpustu v obci Zalužice v k. ú. obce Vinné v smere zo Zalužíc na cestu II/582, kde pri vchádzaní na cestu II/582, nedal prednosť osobnému motorovému vozidlu idúcemu po ceste v smere z Michaloviec do obce Vinné,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Na vozidle je podľa policajnej správy škoda za 1500 € a na bicykli 200 €. „Doposiaľ nestotožnený cyklista pri dopravnej nehode utrpel podľa predbežného vyjadrenia lekára život ohrozujúce poranenia hlavy. Vodička pri nehoda neutrpela žiadne zranenia,“ dodala Mésarová.

Muži zákona ďalej uvádzajú, že vodička bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom, na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi bola doposiaľ neznámemu cyklistovi odobratá krv. „V tejto súvislosti poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví. Totožnosť zraneného cyklistu polícia zisťuje“ dodáva na záver Mésarová. Nehoda sa stala v piatok, 10. júla.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež:

Zemplínom otriasla smrť mladučkého dievčatka (†10): Zomrelo v dôsledku strelného poranenia

Policajti si opäť posvietili na vodičov: Pár hodín na ceste a pokút až-až

Zemplínska Šírava si vyžiadala obeť mladej ženy: Pre Poľku (†35) sa kúpanie stalo osudným!

Michalovskí policajti chytili zlodejov, ktorí sa snažili takmer o nemožné: 13 stromov chceli odviezť na favoritke :)

Muža, ktorý v zábavnom centre namieril zbraň na zamestnankyňu, chytili: Michalovčan Ľuboš (22) je už v rukách polície!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM