Stanislav Černák Rôzne

Veľkonočné trhy vo Zvolene sa už blížia: Termín, ktorý si poznačte + ďalšie dôležité info!

S blížiacimi sa Veľkonočnými trhmi v našom meste prinášame ďalšie nové informácie. Počas trhov sa chystajú uzávierky ulíc i zmeny zastávok MHD.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočné trhy vo Zvolene sa už blížia: Termín, ktorý si poznačte + ďalšie dôležité info!
Foto: Stanislav Černák

Prvé informácie o Veľkonočných trhoch vo Zvolene sme vám poskytli nedávno, teraz ideme pokračovať. Obľúbené Veľkonočné trhy sa uskutočnia 1. a 2. apríla (streda, štvrtok), s nimi však bude spojená aj zmena dopravy v centre nášho mesta.

„Trhy budú prebiehať na Námestí SNP na pešej zóne. Z južnej časti od pošty až po divadlo. Divadelná ulica bude otvorená. Ulica pred Starou radnicou, i pred evanjelickým kostolom a taktiež Štúrova pred Ministry budú uzatvorené,“ povedal pre Zvolen 24 Karol Bocek z oddelenia obchodu a služieb mesta Zvolen. Uzávierka spomínaných ulíc bude od štvrtka 1. apríla od 5:00 do soboty 3. apríla do 5:00.

S týmito uzávierkami súvisí aj zmena zastávok MHD, ktoré sú na Štúrovej ulici a pred Starou radnicou. „Ľudia cestujúci smerom na Západ, Sekier či Zlatý Potok budú na nástup a výstup musieť používať počas týchto dní zastávku na Štefánikovej ulici,“ dodal Bocek.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM