Kultúra

Veľký rozprávkový prehľad na rok 2017: Zábava v podaní Olafa, Šmolkov aj Nema

Tak, ako sa Ofal teší na leto, tešia sa aj malé princezné a nezbedníci na veľkolepé ľadové aj hudobné šou tohto roku.

Ilustračný obrázok k článku Veľký rozprávkový prehľad na rok 2017: Zábava v podaní Olafa, Šmolkov aj Nema
4
Galéria

Aladinova čarovná lampa

Pripravte sa na let zázračným kobercom a na stretnutie s Džinom z čarovnej lampy. Budete svedkami príbehu, v ktorom chce zlý čarodejník využiť mladíka Aladina z Bagdadu na svoje zákerné plány. Aladin musí pre neho získať starý ošarpaný lampáš. Čarodejník však Aladina zradí a zavrie ho do tajomnej jaskyne. Tam Aladin pošúcha lampáš, z ktorého vyjde zázračný Džin a splní mu všetky želania! Džin mu prinesie šťastie, bohatstvo, ale aj neočakávané dobrodružstvá. Podľa klasickej rozprávky sa v tejto inscenácii s piesňami objavia všetky nezabudnuteľné postavy – Aladin, Džin, princezná, zlý čarodejník aj sultán, ktorého múdrosti sa vyrovná iba jeho bohatstvo.

25. 2. 2017 / 11:00 hod. / Divadlo Aréna / lístky kúpite TU

Fíha tralala

Rok 2017 prináša novú pesničkovo-divadelnú šou pre najmenších divákov. V hodinovom programe vás obľúbený škriatok Fíha so svojimi rozprávkovými kamarátmi prevedie všetkými ročnými obdobiami. Zaspievate si najznámejšie detské hity a zatancujete si na najobľúbenejšie fíhovské pesničky BUMBARASA, BUM BÁC alebo IDEM KVA KVA KVÁM a mnoho ďalších, ktoré vznikli počas piatich rokov.

27. 2., 28. 2., 13. 3., 27. 3., 10. 4. 2017 / Dom kultúry Dúbravka / lístky kúpite TU

Smejko a Tanculienka

Chrobáčikovia Smejko a Tanculienka navštívia krajinu rozprávok, kde si zacvičia Hlava ramená, budú opakovať ako Papagáj, naučia dedka ťahať repu, papať budú Mňamiky mňam ako dráčikovia, Snehulienka navštívi siedmich trpaslíkov, vlk zase nezožerie kozliatka a opäť ho prekabáti Červená čiapočka, budú hľadať macka Duška, a na záver si zatancujú Kačací tanec, Bicykel, Máme tu leto aj Pápá.

1. 3. 2017 / 17:00 hod. / DK Ružinov, 13. 4. 2017 / 17:00 hod. / DK Zrkadlový háj, 22. 4. 2017 / 10:00 hod. / Dom kultúry Dúbravka / lístky kúpite TU

Popoluška

Príbeh krásnej Popolušky, ktorá sa musí starať o dve škaredé sestry a zlú macochu, upratovať, umývať riad a variť, pozná každá malá princezná. Keď sa však objaví dobrá víla a pomôže jej dostať sa na kráľovský bál, kde sa do nej zamiluje krásny princ, všetko sa razom na dobré obráti. Zlo je potrestané a víťazí nad ním láska a dobro.

10. a 11. 3. 2017 / 11:00 hod. / Divadlo Aréna / lístky kúpite TU

Zdroj: YouTube.com

O psíčkovi a mačičke

Predstavte si čarovný kufrík a štyroch hercov. Basu, harmoniku, klarinet a gitaru. Hotovo? No a teraz k tomu pridajte ušatého strakatého psíka, bielu mačičku, plný kufor popletených príhod, piesne, kúzla, tortu, bubliny, psie kusy, smiech a za hrsť mačacích múdrostí. Príjemná predstava?

11. 3., 12. 3. 2017 / Divadlo Malá scéna STU / lístky kúpite TU

Nemo a Dory

Bláznivá rybička Dory, stratený Nemo a starostlivý tatko Marlin vás zavedú do pestrého morského sveta, kde spolu s nimi prežijete veľa zábavných dobrodružstiev. Muzikálová rozprávka očarí malých aj veľkých nezbedníkov.

26. 3. 2017 / 16:00 hod. / Dom kultúry Dúbravka / lístky kúpite TU

Šmolkovia sú späť

Stovky malých modrých trpaslíkov s bielymi klobúčikmi na hlavách zaplavia bratislavský Istropolis už toto leto! Hudobno-zábavná šou pre deti bude plná svetelných efektov, výborných tanečných vystúpení a hlavne obľúbených šmolko hitov. Roztancuje nielen deti, ale aj ich rodičov. Prídu aj Gargamel a Azrael.

11. 6. 2017 / 16:00 hod. / Istropolis / lístky kúpite TU

Elsa a Anna – muzikál

Krásnu Annu a jej sestru Elzu s čarodejníckymi schopnosťami a obľúbené pesničky Von to dám aj Poďme stavať snehuliaka si môžu malé princezné naplno užiť v hudobnom muzikáli na motívy jednej z najpopulárnejších rozprávok súčasnosti.

Predstavenie doplnia veľkolepé kulisy a nádherné kostýmy, na ktorých producenti muzikálu pracovali viac ako pol roka a nebudú chýbať veľké LED obrazovky, vodná stena a laserová show.

25. 11. 2017 / 17:00 hod. / AEGON aréna / lístky kúpite TU

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM